Rooskleurig


Rooskleurig Coaching

Regio's:
Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland
Vakgebieden:
studiekeuze, sollicitatietraining, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze

Mijn naam is Rose-Marie Lucas van Rooskleurig Coaching in Uithoorn.

Als Noloc erkend loopbaanadviseur | studiekeuzecoach | sollicitatietrainer geef ik persoonlijke en professionele begeleiding en ondersteuning bij loopbaanvraagstukken op het gebied van werk, studie en carrière.

Na een succesvolle loopbaan als vestigingsmanager binnen de uitzendbranche heb ik vanaf 2008 heel bewust gekozen voor de rol van loopbaanprofessional. Door mijn vakkundige scholing en Noloc erkenning ben je verzekerd van kwaliteit in coaching en training.

Opleiding tot coach via BGL & Partners inclusief de specialisaties leiderschapsontwikkeling en vitaliteitsmanagement.
Opleiding loopbaanontwikkeling bij Alites Opleidingen .
Trainersopleiding bij La Cretio Training | Advies.
Opleiding studiekeuze coaching bij Alites Opleidingen.

Nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebied houd ik scherp in de gaten door deelname aan vak gerelateerde trainingen, workshops en door aan te sluiten bij vakgroepen.

Passie voor het professioneel coachen en trainen komt voort vanuit mijn interesse in mensen die meer uit zichzelf, studie of werk willen halen. Beweging en focus aanbrengen.
Dat begint bij vragen over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee zou kunnen en willen doen. Je kunt hierbij denken aan praktische vragen over beroepskeuze of studiekeuze, als je twijfels hebt over je huidige baan en erachter wilt komen wat je nu echt wilt, tot verbeteren van sollicitatie vaardigheden om je kansen op een baan te vergroten. Het kan ook gaan om een duidelijk afgebakend probleem op het werk zoals ontslag, stress of conflicten met collega’s of leidinggevenden.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten en help je graag vooruit door een nuttige en effectieve bijdrage te leveren bij jouw loopbaan vraag.
Ik vertel je niet wat je moet doen, maar help je bij het maken van je eigen keuzes. Durf je vragen te stellen die anderen niet vragen, verder door te vragen en na te denken over jezelf.
Van nature ben ik betrokken en vindingrijk, optimistisch ja, maar tegelijkertijd ook realistisch. Mijn feedback is daardoor ‘to the point’, eerlijk en oplossingsgericht.

Met mijn praktische en persoonlijke aanpak zal ik je aanmoedigen om door te pakken en je werk, studie en carrière meer perspectief te geven.

Neem contact op met de coach