MBOjobmatch

Tegelzetter

 • Vacature
MBO
 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland
Heel Nederland
13 februari 2023

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van tegelzetter.

Over ons
MBOjobmatch is een bemiddelaar gespecialiseerd in het plaatsen van geschikte kandidaten.
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vast of tijdelijk personeel, stagiaires, BBL- studenten of vakantiewerkers.

De werkzaamheden
Als tegelzetter werk je bij een bedrijf dat zich bezig houdt met afbouw. Hierbij kun je denken aan voornamelijk nieuwbouwprojecten, de utiliteitsbouw en renovatie. Daarbij verricht je jouw werkzaamheden zowel binnen als buiten.

Over tegelzetter
Als tegelzetter voer je standaard tegelzetwerkzaamheden uit, zoals het lijmen van vloer- en wandtegels, het zetten van wandtegels in speciek, het leggen van vloertegels in specie en het afwerken van alle soorten tegelwerk. Hierbij worden standaard werkmethoden toegepast die de tegelzetter in overleg met de leidinggevende met elkaar combineert. Je gebruik hiervoor verschillende soorten tegels, lijmen en species. Je moet kunnen voegen en tegels snijden. Soms moet je ook metselen. Voordat je aan de slag gaat bestudeer je eerst de bouwtekeningen. Als de rest van de bouw bijna klaar is, begint jouw werk.

Je voert de werkzaamheden individueel uit of in een ploeg bestaande uit twee of meer tegelzetters en je werkt met name binnen, maar soms kunnen je werkzaamheden ook buiten plaatsvinden. Het is in dit vak heel belangrijk dat je handig en praktijkgericht bent en je een goed technisch en ruimtelijk inzicht hebt. Je kunt vlug en toch netjes werken. Ook moet je als tegelzetter gevoel hebben voor materialen en kennis hebben van vormen en kleuren. Je verricht zichtbaar werk, het is daarom van belang dat je nauwkeurig en precies werkt. Ook moet je goed kunnen overleggen met opdrachtgevers en samen kunnen werken met andere collega's. Ook moet jij klantgericht kunnen werken en altijd proberen kwaliteit te leveren, daarbij is het belangrijk dat je veilig en milieubewust werkt.

Het werk als tegelzetter kan fysiek zwaar zijn omdat je vaak moet bukken, knielen en tillen. Daarnaast is het ook van belang dat je nauwkeurig en geconcentreerd werkt met oog voor detail. Als tegelzetter stel jij je loyaal op ten opzichte van het bedrijf en het personeel. Daarbij toon je inzet en motivatie en ben je betrokkenheid en heb je interesse in het vakgebied. Je neemt als Tegelzetter verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je eigen werkzaamheden en probeert je eigen fouten in overleg met de leidinggevende te herstellen.

Wat wordt er van je verwacht
Het is in dit vak heel belangrijk dat je handig en praktijkgericht bent en je een goed technisch en ruimtelijk inzicht hebt. Je kunt vlug en toch netjes werken. Ook moet je als tegelzetter gevoel hebben voor materialen en kennis hebben van vormen en kleuren. Je verricht zichtbaar werk, het is daarom van belang dat je nauwkeurig en precies werkt. Ook moet je goed kunnen overleggen met opdrachtgevers en samen kunnen werken met andere collega's. Tot slot moet jij klantgericht kunnen werken en altijd proberen kwaliteit te leveren, daarbij is het ook nog belangrijk dat je veilig en milieubewust werkt.

Spreken de werkzaamheden van Tegelzetter je aan? Solliciteer dan op deze vacature!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door MBOjobmatch gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.