MBOjobmatch

Assistent Economie en Handel, Voedsel en Leefomgeving, Techniek, Zorg en Welzijn

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van assistent economie en handel, voedsel en leefomgeving, techniek, zorg en welzijn.

Over ons
MBOjobmatch is een bemiddelaar gespecialiseerd in het plaatsen van geschikte kandidaten.
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar vast of tijdelijk personeel, stagiaires, BBL- studenten of vakantiewerkers.

De werkzaamheden
Als arbeidsmarktgekwalificeerd assistent werk je bij allerlei soorten bedrijven en instellingen in de sectoren economie, handel, voedsel en leefomgeving, techniek of zorg en welzijn

Over assistent economie en handel, voedsel en leefomgeving, techniek, zorg en welzijn
Als arbeidsmarktgekwalificeerd assistent voer je je werkzaamheden bijna altijd uit onder toezicht van een leidinggevende. Jij assisteert het bedrijf bij de alledaagse voorkomende werkzaamheden. Daarbij kan het ook voorkomen dat je in contact met klanten komt. Na deze opleiding weet je wat je moet kunnen om in deze functie aan de slag te gaan, maar ook weet je welke werkhouding je aan moet nemen bij een bedrijf om zo goed mogelijk in het team te passen. Natuurlijk kun je na deze opleiding nog doorleren voor een meer vakgerichte opleiding om het beroep van jouw keuze te gaan uitoefenen.

Wat wordt er van je verwacht
Als arbeidsmarktgekwalificeerd assistent heb je niet heel veel eigen verantwoordelijkheden. Toch moet je je eigen werkzaamheden goed, snel en met een beetje eigen inzicht kunnen uitvoeren.
Je moet goed in een team kunnen werken en opdrachten aan kunnen nemen van je leidinggevende of collega’s. Als er problemen zijn meld je deze aan je leidinggevende. Laat zien dat je je werk goed doet, dan kun je vast nog doorgroeien! Je vindt het leuk om met collega’s samen te werken en je houdt ervan om praktisch bezig te zijn. Je kunt goed, nauwkeurig en volgens afspraak werken. Je stelt je actief en vriendelijk op. Je volgt de instructies van je leidinggevende en waar nodig kun je ook goed zelf plannen en organiseren.

Spreken de werkzaamheden van Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent je aan? Solliciteer dan op deze vacature!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door MBOjobmatch gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.