Cottus

Monteur Mallenbouw

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Vast contract
  • Detachering
  • Tijdelijk
MBO
  • Gelderland
Harderwijk
20 september 2020

Details van de functie

Logo Wij zoeken een Monteur Mallenbouw in een straal van 50 km rondom Harderwijk.
Als monteur Mallenbouw ben je verantwoordelijk voor het assembleren van mallen. Echt precisiewerk waarbij je nauwkeurig moet werken en echt technisch inzicht moet hebben. Naast de assemblage houd je je ook bezig met het aanpassen van metale delen en het aansluiten en en afstellen van pneumatische en elektrische componenten.

Wij vragen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of gelijkwaardig op minimaal niveau 3. In het bezit zijn van VCA is een pre. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent een doorzetter die zich flexibel, klantgericht en collegiaal opstelt. Jezelf verder ontwikkelen is voor jou geen vraag maar een drive

Wij bieden

Een afwisselende, uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Salaris gebaseerd op de zwaarte van de functie, ervaring en opleiding. Ontwikkelingsmogelijkheden; Cottus investeert in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Dit komt zowel onze klanten als jouw carrière ten goede.

Over Cottus

Cottus, ooit begonnen in Twente, is met vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Almere, Helmond, Heerenveen en Hoogeveen uitgegroeid tot een grote regionale speler met een “echt technisch hart”. Onze gekwalificeerde technische medewerkers zetten zich dagelijks in om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. De overtuiging waarmee wij dit doen vinden we terug in de mythische figuur Cottus. Deze reus met honderd handen en vijftig hoofden uit de Griekse mythologie staat bekend om zijn kracht en strijdlust. De naam Cottus heeft dan ook een belangrijke symbolische betekenis die naadloos aansluit op de kernwaarden van onze organisatie: Ondernemend, Nuchter, Persoonlijk, Betrokken en Bekwaam.

Cottus biedt een prettige, informele bedrijfscultuur waarin met veel enthousiasme wordt samengewerkt in een hecht team. Medewerkers van Cottus vallen onder de Metaal en Techniek Cao en hebben dus uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Cottus

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Cottus gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.