Cottus

Monteur WTB

Details van de functie

Logo Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden in (de omgeving van) Hoogeveen hebben wij een openstaande vacature Monteur WTB. Solliciteer direct onderaan deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!
Monteurs die werken voor Cottus worden ingezet op uiteenlopende projecten waar je je bezig houdt met mechanisch onderhoud aan productiemachines en bedrijfsinstallaties. Naast de technische aspecten van het werk ook van je wordt verlangd dat je de administratieve afwikkeling goed uitvoert. Je stelt storing-/reparatierapporten op en verwerkt deze administratief. Ook denk je mee over de optimalisatie van het productieproces en stel je verbeteringen voor.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van periodiek preventieve onderhoud, het analyseren/verhelpen van storingen, het vervangen van onderdelen, het opnieuw afstellen en tijdig vrijgeven van installaties en verricht je incidenteel laswerkzaamheden.

Functie eisen:
Wil je graag aan het werk als Monteur werktuigbouwkunde bij Cottus? Dan bekijken wij of je voldoet aan de onderstaande eisen:

  • Je hebt een opleiding in de richting WTB gevolgd en bij voorkeur afgerond.
  • Je hebt relevante werkervaring in de techniek.
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en basis elektra.
  • Je kunt technische tekeningen lezen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met mechanische montagewerkzaamheden en bent in staat laswerkzaamheden uitvoeren wanneer dit nodig is.
  • Je werkt oplossingsgericht, bent proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:
Ga je aan de slag bij Cottus dan kom je terecht in een hecht team waar met veel enthousiasme wordt samengewerkt. Medewerkers van Cottus worden ingezet op uiteenlopende projecten waar jij als Monteur WTB  echt tot je recht komt en gewaardeerd wordt. Bij ons heerst een prettige, informele bedrijfscultuur en wij hechten veel waarde aan het opleiden van onze techneuten en bieden daarvoor ook de juiste scholingsmogelijkheden. Kom je bij ons in dienst dan val je onder de Metaal en Techniek CAO en kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Wij bieden zekerheid door onze monteurs jaarcontracten en eventueel een vast contract te bieden.

Over Cottus:
Cottus is de technische dienstverlener met een echt regionaal technisch hart! Wij willen samen met jou het verschil maken. Kies je voor Cottus dan kies je ook voor onze kernwaarden; Ondernemend, Betrokken, Nuchter, Persoonlijk en Bekwaam. We verwachten van jou dat jij hier ook achter staat en dat jij ons team echt kan versterken!

Spreekt dit alles jou aan? Twijfel niet maar solliciteer en wie weet kun je morgen direct beginnen!

 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Cottus

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Cottus gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.