ROC Nederland

Stage Stagiair(e) Grafische Vormgeving in Enschede

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Stageplaats
  • Bijbaan
  • Tijdelijk
MBO
  • Overijssel
Enschede
10 januari 2018
22 februari 2018

Details van de functie

Logo ROC Nederland is hét startpunt voor studenten en werkzoekenden in Nederland. Van talententesten om vast te stellen welke opleiding bij je past tot het vinden van geschikte vacatures, stage- en BBL-plekken, ROC is er om jou te helpen! Wij specialiseren ons in jouw loopbaan van begin tot eind. Wij kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken..

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) grafische vormgeving om een creatief licht te laten schijnen binnen ROC Nederland.


Als stagiair(e) vormgever houd jij je bezig met het ontwerpen en vormgeven van de on- en offline uitingen van ROC Nederland. Hierbij mag je jouw creativiteit de vrije loop laten! Je zult veelal ondersteuning bieden bij het bedenken en vormgeven van (actie)marketing uitingen, de website in zijn geheel maar ook het ontwerpen van bijvoorbeeld nieuwsbrieven en banners. Ook zijn we vandaag de dag erg veel bezig met videomarketing. Genoeg zodat jij je nooit hoeft te vervelen!

Hoe zou jouw dag eruit kunnen zien?
Op het moment dat je binnenstapt begroeten jouw lieve collega’s je al met een lach en start jij je dag met een goede kop espresso of heerlijke cappuccino. Je neemt plaats achter je computer en gaat verder met de nieuwe huisstijl van de website, de banners wil je ten slotte zo snel mogelijk voordragen gezien het harde werk dat je er in hebt gestopt!

Je bent net lekker op dreef als je telefoon begint te rinkelen. Een klant belt je op met paniek in zijn stem, hij had zijn baas beloofd vandaag een social media actie uit te zetten inclusief template maar hij is dit totaal vergeten. Jij stelt hem gerust en gaat snel voor hem aan de slag. Binnen no-time heb jij een template voor de aardige man uitgewerkt volledig passend met hun bedrijf en stuurt deze door aan de marketingafdeling om hier een mooie tekst bij te schrijven. Samen hebben we weer een klant blij gemaakt!

Na een uitgebreide lunch, die uiteraard door ons wordt verzorgd, pak je jouw werkzaamheden weer op en gaat aan de slag met de applicatie voor een van onze klanten. Je houdt een korte briefing met je collega en brainstormt over innovatieve ideeën. Samen zijn jullie met een top idee gekomen en je werkt het plan direct uit in beeld om aan de klant voor te leggen. De laatste paar uurtjes nog een knallen voor het communicatiemateriaal van een klant en voor je het weet is de dag al weer om. Vol goede moed naar morgen. Of is het al weer vrijdag? Borreltijd!


Dus..
Ben jij iemand die van aanpakken weet, creatieve ideeën komen de spuigaten uit bij jou en weet je deze ook te vertalen naar onze schermen? Heb jij zin om in een informeel team te werken die veel gezellige dingen onderneemt en zin om jouw stage zo leerzaam en leuk mogelijk te maken? Dan zien we jouw cv en motivatie graag tegemoet en wie weet tot snel bij ROC Nederland!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Bo ter Braak
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)