J.M. Levarht & Zn. B.V.

Stage FinanciŽle Administratie

  • Stageplaats
MBO
  • Zuid-Holland
De Kwakel, Uithoorn, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Diemen
11 januari 2018
15 februari 2018

Details van de functie

Logo Gedreven door zijn pioniersgeest is Levarht continue op zoek naar kansen om de meest verse groenten en fruit in de winkelschappen over de hele wereld te krijgen. Wij regisseren de keten van land tot klant en streven altijd naar de optimale - vaak kortste - weg. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar die telers die de allerbeste kwaliteit producten, jaarrond vers en op tijd leveren. Om dat te garanderen, werkt Levarht met telers, handelspartners en retailers over de gehele wereld. Op onze afdeling financiŽle administratie, waaronder ook de receptie valt, werken in totaal 16 medewerkers.

Wij zoeken op redelijk korte termijn een

Stagiaire financiŽle administratie


Als stagiaire op onze financiŽle administratie bestaan je taken uit factuurcontrole, ondersteuning van de crediteurenadministratie en overige administratieve werkzaamheden. Daarnaast krijg je de kans om kennis te maken met de diverse kanten van een financieel administratie en is er ruimte om eventueel een opdracht of onderzoek uit te voeren.

Wij vragen
Een enthousiaste en communicatief vaardige MBO student die graag praktijkervaring op wil doen. Je bent accuraat en werkt netjes. Daarnaast ben je zelfstandig maar durf je ook om hulp te vragen als je dit nodig hebt.

Wij bieden
De kans om werkervaring op te doen in een internationale organisatie! Je gaat meewerken in een gemotiveerd en gezellig team. Je ontvangt een stagevergoeding, afhankelijk van de soort en duur van je stage.

Sollicitatie
Op zoek naar een leuke, leerzame stageplaats? Solliciteer dan snel! Je sollicitatie kun je richten aan [stuur een e-mail] Ons bezoekadres is Mijnsherenweg 12, 1424 CB De Kwakel.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Ellen van der Hoorn
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)