Media Markt Hoog Catharijne BV

Vacature verkoopmedewerker 3 tot 12 uur (weekend en avond) in Utrecht

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
 • Vakantiewerk
 • Bijbaan
 • Tijdelijk
MBO
 • Utrecht
Utrecht
11 januari 2018
1 februari 2018

Details van de functie

Over ons
Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen vijftig vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Sinds 12 april 2011 kunnen klanten ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten.

Media Markt is door vier Duitse ondernemers opgericht in 1979. Toen werd in Duitsland de eerste Media Markt geopend met een voor die tijd revolutionaire formule. Het was namelijk een adres waar de klant alles op het gebied van elektronica onder één dak kon vinden. Bovendien kon men voor het eerst een product aanraken, uitproberen, zelf van een pallet halen en direct afrekenen bij de kassa. In tien jaar tijd groeide Media Markt dan ook uit tot een waar begrip in Duitsland. Na opening van de tiende vestiging werd het tijd om de horizon te verbreden en vandaag de dag zijn er meer dan vijfhonderd Media Markt-winkels verspreid over zeven landen in Europa. Media Markt Nederland maakt deel uit van de METRO Group. Dit is een wereldwijd opererende organisatie en een van de grootste retailers ter wereld.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een verkoper voor ons filiaal in Utrecht. Als verkoper ben je het gezicht van de zaak, voor de klant het eerste aanspreekpunt en de start van het verkoopproces. Je bent altijd klantvriendelijk en neemt een actieve houding aan richting de klant. Service staat bij ons hoog in het vaandel en dit willen wij onze klanten altijd leveren. De werkzaamheden zijn vrij divers en uiteenlopend. Een aantal werkzaamheden zijn onder andere:
 • Het actief benaderen van klanten
 • Adviseren over producten
 • De verkoop van een product afhandelen
 • Zorgen dat de afdeling geordend blijft

Wat bieden wij?
De drijvende krachten achter het succes van Media Markt zijn de enthousiaste medewerkers die alle klanten dagelijks op hun wenken bedienen. Elke dag gaan meer dan drieduizend Media Markt-collega’s met bijzonder veel plezier naar hun werk. De informele bedrijfscultuur zorgt voor een prettige werksfeer en daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor zelfontplooiing. Via de Media Markt Academy worden bijvoorbeeld trainingen aangeboden voor diverse functies, op verschillende niveaus en afdelingen. Daarnaast bieden wij een werkplek waar je elke dag nieuwe dingen zult leren en vooral een uitdagende werkplek met een team gezellige collega's.

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan direct en graag tot snel in Media Markt Hoog Catharijne!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Colette de Zwart
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)