Cottus

Lasser

Details van de functie

Logo Zoek jij een fulltime baan in de omgeving van de Achterhoek? Wij hebben meerdere vacatures voor lassers. Wij zoeken ervaren lassers, maar ook beginnend lassers zijn zeer welkom bij ons. Wij investeren graag in jou! Twijfel niet en solliciteer vandaag nog!
Wanneer je als lasser aan de slag gaat bij Cottus kom je te werken op projecten waar jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het samenstellen, monteren, hechten en lassen van verschillende onderdelen. Naast het lassen kunnen werkzaamheden als knippen en boren ook tot je takenpakket behoren. In deze functie is het van belang dat je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en dat je nauwkeurig kunt werken vanaf tekening.

Wij vragen
Voor de vacature Lasser in de omgeving van Lichtenvoorde zoeken wij collega's die beschikken over de volgende kenmerken:

 • Je beschikt over (technisch) werk- en denkniveau op VMBO / MBO niveau.
 • Als je al een NIL diploma lassen (niv 1, 2 of 3) hebt behaald heb je een streepje voor.
 • Wanneer je al eerder laservaring hebt opgedaan is dat een pré!

Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons helemaal op je plek voelt. Wij kijken daarom niet alleen naar je CV maar ook naar wie jij bent als persoon. Wil jij weten of jij bij ons past? Onderstaand een aantal kenmerken die wij hoog in het vaandel hebben staan.

 • Je hebt passie voor je vak en affiniteit met techniek.
 • Je wilt graag nieuwe dingen leren en jezelf verder ontwikkelen.
 • Je bent bezig met je toekomst.
 • Je staat voor kwaliteit.
 • Je zoekt een werkplek waar een goede sfeer heerst en je omringt wordt door leuke collega's.
 • Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en motivatie.
 • Je bent betrokken en hebt een flexibele instelling.
 • Je ziet jezelf als een expert of wil dit graag worden!

Wij bieden
Cottus biedt jou als lasser een goed salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden afgestemd op jouw behoefte. Wij beschikken over onze eigen vakscholen in Apeldoorn en Heerenveen waar wij tal van opleidingen en cursussen aanbieden zodat jij je kan door ontwikkelen tot een échte las expert. Je werkt op uitdagende projecten waar jij je steentje bijdraagt aan een mooi resultaat en gewaardeerd wordt voor je inspanningen. Medewerkers van Cottus kunnen gratis deelnemen aan'' Techniek beleef je met Cottus''; schrijf je voor leuke en interessante activiteiten met een technisch sausje. (werk)Plezier staat bij ons voorop, dus kun je rekenen op gezellige bedrijfsfeestjes.

Over Cottus
Bij Cottus werken we allemaal samen binnen een hecht team, met veel enthousiasme en met een hart voor techniek. Met onze vestigingen in verschillende delen van Nederland zijn wij regionaal vertegenwoordigd en dus altijd in de buurt. Samen met jou maken we dagelijks het verschil voor onze klanten. We willen graag dat jij je gewaardeerd voelt en dat jij bij ons je plek hebt gevonden.

Sta je te popelen om als lasser bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan direct op deze vacature door middel van het onderstaande sollicitatieformulier. Liever nog even persoonlijk contact? Dat kan, bel met  [klik hier voor het telefoonnummer] en vraag naar SAnder Munsterman
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Cottus

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Cottus gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.