Bink kinderopvang

Pedagogisch medewerker voor bso Vliegdorp (18 uur per week in 4 dagen)

  • Vacature
  • Parttime baan
MBO
  • Utrecht
Huis ter Heide
13 april 2018
1 augustus 2018

Details van de functie

Logo Werk jij graag in een betrokken en enthousiast team en word je gewaardeerd om de energie die je meebrengt, je openheid en betrokkenheid en kan jij zelfstandig werken? Hou je van aanpakken en heb je positieve instelling? Neem je graag initiatief en sta je te popelen om jouw ideeën om te zetten in leuke activiteiten voor kinderen?

Dan is deze functie mogelijk jouw nieuwe uitdaging!

De functie

In de functie van Pedagogisch medewerker voor bso Vliegdorp draag je zorg voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en vorm je samen met je directe collega’s een goed team. Je zorgt dat de kinderen even lekker kunnen bijkomen van school en dat ze meerdere activiteiten krijgen aangeboden, zodat de kinderen zelf kunnen beslissen wat ze willen doen.

Graag vinden wij een nieuwe collega die in staat is met veel enthousiasme creatieve en/of culinaire activiteiten aan te bieden aan kinderen vanaf 7 jaar oud.

Over Bink en bso Vliegdorp

Bink Kinderopvang telt ruim 700 enthousiaste en betrokken collega’s. Zij werken op basis van de Bink kernwaarden: betrokken, professioneel en denken in mogelijkheden. Bso Vliegdorp is gevestigd in het mooie gebouw van voetbalvereniging ’t Vliegdorp. De kinderen kunnen meedoen aan allerlei sport- en spelactiviteiten zoals honkbal, softbal, voetbal, hockey of atletiek. Daarnaast is er de mogelijkheid om lekker uit te waaien in de bossen of deel te nemen knutsel- en/of kookactiviteiten die mede door jou worden bedacht. Het team bestaat uit 3 pedagogisch medewerkers en 3 sportleiders en vormt samen met bso Klein Vliegdorp één team. Er is goede pedagogische kennis, open communicatie, een veilige sfeer en gezelligheid.

Je hebt

een relevant diploma op pedagogisch/verzorgend of sport gebied op minimaal op minimaal mbo-3 niveau;
hoge mate van zelfstandigheid maar je bent ook een teamspeler;
ervaring en/of interesse om te koken met kinderen;
kennis van sport en spel activiteiten.

Je bent

enthousiast, professioneel en brengt een dosis humor mee;
in staat om mee te kunnen bewegen met de behoeften van kinderen in leeftijd 7-12 jaar;
beschikbaar voor 18 uur in de week verdeeld over, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.


Ons aanbod


een leuke functie waar je je eigen talent naar hartenlust kunt inzetten;
salariëring is volgens cao kinderopvang (schaal 6, minimaal € 1.943,-- en maximaal € 2.652,-- per maand bij een 36-urige werkweek);
een overeenkomst voor 18 uur per week, verdeeld over maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Om te beginnen voor 12 maanden met de intentie tot verlenging;
Vanaf 26 februari vervang je een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Daarna is er de mogelijkheid om onderdeel van het team te blijven waarbij je flexibel inzetbaar zal zijn op zowel bso Vliegdorp als bso Klein Vliegdorp.

Interesse in deze vacature

Wil jij deel uit maken van dit betrokken en enthousiaste team en wil je hier op solliciteren? Dan ontvangen we graag jouw cv en korte motivatie. Je kunt reageren via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Marieke Berkelaar, recruiter, tel. [klik hier voor het telefoonnummer] aanwezig op: aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag) of Lisa Hunt, recruiter, telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer] aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) of Sophie Wassenaar, recruiter, telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer] aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Sophie Wassenaar
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)