BCN Utrecht

Stage Facilitair / Banqueting Medewerker - Eindhoven

  • Stageplaats
MBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven, Tilburg, Helmond
16 mei 2018
12 juni 2018

Details van de functie

Logo BOL Stagiaires (afdeling Banqueting)
24-38 uur

Over onze stageplaatsen
BCN biedt interessante stages waar zelfstandig werken en ontwikkeling centraal staan. Onze visie op een stage bij BCN is dat jij tegelijkertijd leert en werkt, onder goede begeleiding van een BCN stagebegeleider, met als doel dat jij jezelf ontwikkelt tot een volwaardige medewerker binnen BCN. Je bent daarom al snel zelfstandig werkzaam en draagt bij aan het verder professionaliseren van de dienstverlening van BCN. Door deze (stage-) ervaring vergroot je je kansen als starter op de arbeidsmarkt!

Hoe ziet jouw stage eruit?
Gedurende jouw stage draai je mee op de afdeling Banqueting. Werkzaamheden die hierbij horen zijn het op orde brengen van zalen voor aanvang van een bijeenkomst, het controleren van alle centrale ruimtes en deze waar nodig bijvullen en het natuurlijk het ontvangen van gasten en het beantwoorden van alle voorkomende vragen.

Overige werkzaamheden die je tijdens je stage kan verwachten zijn:
  • Onderhouden van de koffiemachines en bijvullen van koelkasten;
  • Verricht kopieer/printopdrachten;
  • Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen;

Je gaat stage lopen in een jong en professioneel team en zorgt samen met je collega’s voor een ultieme klantbeleving, de “BCN-beleving”.

Over Business Centre Nederland
Business Centre Nederland is één van de leidende aanbieders van vergader en trainingsruimtes in Nederland. De multifunctionele zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 160 personen. Naast de receptie en de zalen beschikken de accommodaties ook over een trendy ingericht restaurant voor lunch en diner. De goede faciliteiten, het gedreven personeel en de tevreden gasten hebben ervoor gezorgd dat Business Centre Nederland meerdere keren verkozen is tot beste trainingslocatie en vergaderlocatie van Nederland. Voor meer informatie ga naar: www.bcn.nl.
Wij hebben vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Voor al deze vestigingen zijn stageplaatsen beschikbaar.

Solliciteer nu!
Heb je interesse in deze leuke en leerzame stage? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar [stuur een e-mail] t.a.v. Bart van Roosendaal.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Bart van Roosendaal
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)