Cottus

BBL’er Technicus elektrotechnische installaties, mechatronica en / of WTB.

Details van de functie

Logo Ter versterking van onze groep monteurs binnen onze vestiging in Lichtenvoorde zijn we op zoek naar BBL’ers Technicus elektrotechnische installaties, mechatronica en / of WTB uit de omgeving van de achterhoek.


 
Met bovenstaande opleidingen kun je ingezet worden in functies binnen de machinebouw en/of Technische Dienst. In de avonduren kun je bij ons aanvullende cursussen volgen.

In de machinebouw maak je een machine geheel op maat voor de klant. Soms maak je een prototype en breng je verbeteringen aan. In de technische dienst doe je het gehele onderhoud. Dit kan preventief, correctief of storingen betreffen. Je krijgt te maken met aandrijvingen van machines, WTB, mechanica, pneumatiek en hydrauliek, elektrotechniek, machineconstructies en besturingstechniek. Je ontwerpt en onderhoudt producten of systemen. Maar je plant en organiseert het werk ook. 

We zoeken iemand die momenteel een

BBL opleiding Technicus elektrotechnische installaties, mechatronica en / of WTB volgt of wil gaan volgen.

Contract

Het contract zal  gelden voor de gehele studieduur, met uitzicht op een vast contract. Dit kan zowel via Cottus zijn als een direct dienstverband bij de opdrachtgever.

Cottus is de technische dienstverlener met een echt regionaal technisch hart. Wij willen dat onze mensen kiezen voor Cottus omdat wij het verschil samen gaan maken; Jij de techneut, wij het meest passende werk. Wij zorgen met onze scholingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek dat jij op waarde wordt geschat en dat je jezelf door kunt ontwikkelen tot de techneut die je wilt worden. Gezamenlijk dragen we zorg voor jou persoonlijke ontwikkeling en daarbij een passende baan. In deze periode verzorgen wij een stuk zekerheid door onze monteurs jaarcontracten en eventueel een vast contract te bieden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Cottus

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Cottus gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.