KMN Kind & Co

Pedagogisch medewerker BSO Worldtravelers (ca. 15 uur)

  • Parttime baan
  • Tijdelijk
MBO
  • Utrecht
Utrecht
13 juni 2018
1 augustus 2018

Details van de functie

Logo Wij zijn op zoek naar een ervaren of startende, ondernemende en enthousiaste Pedagogisch medewerker voor BSO Worldtravelers die per 1 augustus 2018 kan starten. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Tijdens schoolvakanties werk je twee dagen van 8,5 uur.

Samen werken in een gezellige omgeving
Op buitenschoolse opvang Worldtravelers in Utrecht creëer jij als pedagogisch medewerker BSO een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe je dat doet? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven, samen met je 5 collega’s waarmee je in een hecht team samenwerkt. Met elkaar bedenken jullie de leukste activiteiten zoals koken, knutselen, sporten, spelen of iets anders creatiefs. Denk aan het bakken van groentechips, het maken van lampionnen of lekker een potje voetballen. En daar doe je zelf natuurlijk net zo enthousiast aan mee. Jij zorgt met plezier voor:
• De veiligheid van kinderen: die gaat voor alles.
• Nieuwe, leuke activiteiten. Elke dag weer.
• Een omgeving waarin kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
• Goed contact met ouders en verzorgers.

Werken bij BSO Worldtravelers
De BSO is gevestigd in de middelbare school UNIC in Utrecht.

Zodra de scholen uitgaan, verzamelen de kinderen in een lokaal bij de International School Utrecht. DE UNIC is een multiculturele school die een meertalige sfeer met zich meebrengt. Kinderen van andere scholen worden met een busje opgehaald. Als het wenselijk is, is er even contact met de leerkracht van het kind. Wij nemen in het lokaal van de International School de dag met de kinderen door en gaan dan met z’n allen naar het BSO lokaal bij UNIC. Op de groep staat eten en drinken klaar en kinderen krijgen volop activiteiten aangeboden. Creatief, techniek, muziek, dans en sport staan vaak op het programma. We spelen veel buiten op het terrein achter de school én op het schoolplein van de International School. Ook organiseren we regelmatig een uitstapje of een gezamenlijke activiteit met een andere locatie. BSO is vrije tijd en we doen er alles aan om er elke dag een feestje van te maken!

Herken jij jezelf hierin?
Jij barst van de creativiteit en laat dat zien door kinderen te verrassen met de meest originele spelletjes en de leukste uitstapjes. Je bent net zo enthousiast als de kinderen en inspireert daarmee ook je collega’s. Daarnaast weet je feilloos wat een kind nodig heeft en wat hem of haar blij maakt. Jij past perfect bij ons, want je hebt:
• een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma SPH, Pedagogiek, Onderwijsassistent of Pabo.
• affiniteit met het werken met kinderen.
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
• een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Daarnaast kun je -indien gewenst- op andere BSO’s in jouw cluster extra invallen. Bij ons krijg je:
• een jaarcontract voor 15,46 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Jouw werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Tijdens schoolvakanties werk twee dagen van 8,5 uur.
• € 1.943,- tot € 2.652,- bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.
• 8% vakantiegeld.
• 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek).
• een vergoeding van je reiskosten.
• trainingen en cursussen.
• een fietsplan, zodat het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.
• een bijdrage aan je sportabonnement.
• de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.
• een prima pensioenopbouw.

Kind & Co
Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.
Wij bieden met 1500 medewerkers op ruim 280 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Laat ons jouw talent zien!
En solliciteer op de vacature van pedagogisch medewerker voor buitenschoolse opvang Worldtravelers in Utrecht. Jouw sollicitatie (motivatie en CV) kun je sturen naar: [stuur een e-mail]. Als je vragen hebt, bel dan de personeelsfunctionaris Chaja Kransen via [klik hier voor het telefoonnummer] op maandag, woensdag of donderdag
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Chaja Kransen
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

De ingevoerde (persoons)gegevens worden door KMN Kind & Co gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
De privacy statement en voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.