Cottus

Lasser

Details van de functie

Logo Op zoek naar lasser vacatures? Zoek niet verder. Wij hebben volop fulltime en goedbetaald werk voor lassers in de omgeving van Heerenveen! Wij hebben mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren lassers. Solliciteer vandaag nog en wie weet kun je morgen direct beginnen!
Als lasser bij Cottus ben jij onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen, monteren, hechten en lassen van interessante en hoogwaardige projecten . In deze functie werk je zelfstandig vanaf tekening. Naast de bovengenoemde werkzaamheden kunnen boren en knippen van materiaal ook tot je werkzaamheden behoren.

Functie eisen
Heb jij interesse in onze vacature voor lasser in de omgeving van Heerenveen? Wij bekijken of je voldoet aan de volgende eisen:

 • Een lasdiploma op NIL niveau 1,2 of 3 is een pré.
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen!

Wij kijken niet alleen naar wat je al kunt, maar ook naar wie je bent en hoe jij je verder kunt ontwikkelen. Wij zoeken kandidaten die zich kunnen vinden in de volgende kenmerken:

 • Je hebt passie voor techniek en bent gedreven in je vak.
 • Je bent nooit te oud om te leren.
 • Je denkt na over je toekomst.
 • Je levert kwaliteit van de hoogste plank.
 • Gezelligheid, een goede werksfeer en leuke collega’s vind je belangrijk.
 • Je bent enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan.
 • Je stelt je flexibel en betrokken op.
 • Je bent een expert (in de dop)!

Wij bieden
Kom je bij ons werken dan zorgen wij dat jij aan de slag kunt op mooie en uitdagende projecten waar jij als lasser helemaal tot recht komt. Wij betalen je een goed salaris en hebben daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, zowel binnen als buiten jouw vakgebied. Hiervoor bieden wij scholingsmogelijkheden en opleidingen aan via onze eigen Vakscholen in Apeldoorn en Heerenveen. Intern kun jij je dus bij ons verder ontwikkelen tot een échte lasexpert. Daarnaast staan wij bekend om onze gezellige bedrijfsfeestjes en kun je gratis deelnemen aan leuke en interessante activiteiten volgens de'' Techniek beleef je met Cottus'' agenda.

Over Cottus
Als werkgever staan wij bekend om onze prettige en informele bedrijfscultuur waarin met veel enthousiasme wordt samengewerkt binnen een hecht team. Ons hart klopt sneller voor techniek en we zijn met onze vestigingen sterk vertegenwoordigd in verschillende delen van het land. Wij willen samen met jou het verschil maken, we staan voor je klaar en willen er voor zorgen dat jij je bij ons helemaal op je plek voelt.

Ben jij enthousiast geworden en zie je een baan als lasser bij Cottus wel zitten? Solliciteer dan direct via het online sollicitatie formulier! Heb je vragen of wil je graag iemand van ons persoonlijk spreken? Bel dan gerust  [klik hier voor het telefoonnummer] en vraag naar Oeds Toonstra!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Cottus

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Cottus gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.