Sensire

Verpleegkundige in de wijk - Twello

Details van de functie

Logo Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij aan onze klanten doen. Als verpleegkundige geven wij jou de ruimte om samen met de klant te kijken naar mogelijkheden om het alledaagse leven te leven zoals hij of zij dat graag wil. De buurvrouw, die dankzij de medicatie eindelijk weer met haar kleinkind naar de speeltuin kan. Haar achterbuurman, die jonge medewerkers uithoort over de iPad. Allemaal verhalen en ervaringen van onze klanten in de wijk die je hoort omdat je letterlijk binnenstapt bij onze klanten. De afwisseling en persoonlijke aandacht maakt het werk als verpleegkundige bij Sensire zo leuk. Past onze werkwijze bij jou? Solliciteer als verpleegkundige in Twello, we nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om te ervaren of Sensire bij jou past.

De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2338,- / €3153,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Daarnaast krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privť mag gebruiken.

Leren en jezelf ontwikkelen staat bij Sensire hoog in het vaandel, daarom bieden wij jou verschillende (bij)scholings- en opleidingsmogelijkheden. Dit kunnen klassikale sessies zijn, maar ook op de werkvloer heb je de mogelijkheid om van jouw collega’s te leren.

Wij bieden een contract van minimaal 16 tot maximaal 20 uur. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk, we gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Wil jij als Verpleegkundige bijdragen aan het geluk van onze klant?
De collega’s in Twello kijken uit naar je komst, dus solliciteer direct via onze website. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Frank Bouwmeester wijkverpleegkundige Twello, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer] of Erwald Peters, wijkverpleegkundige Twello, telefoon [klik hier voor het telefoonnummer]

De zorgvraag van onze klanten is heel divers. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij (weer) kunnen doen wat ze belangrijk vinden. Je ondersteunt de klant bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor de klant doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant.
Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van medische handelingen. Voor meer specialistische zorg kun je de collega’s van het Expertisecentrum inschakelen. Je krijgt van Sensire de ruimte om, in samenspraak met de klant, familie en mantelzorgers, de zorg zo veel mogelijk zelfstandig en op je eigen manier te organiseren.

Over het team Twello
Twello heeft een team van circa 30 medewerkers, bestaande uit 10 verpleegkundigen, 13 VIG’ers en 7 verzorgenden. Binnen het team werken zowel collega’s met een wat oudere leeftijd als collega’s wie net werkzaam zijn binnen de zorg. Deze mix zorgt voor een dynamisch team, waarin er met klantteams wordt samen gewerkt. Gemeente Voorst is een ontzettend groot en uitgestrekt gebied. Je rijdt letterlijk door een coulisselandschap. De gemeente bestaat uit een 13-tal van kleine kernen met Twello als groter dorp. Tussen de cliŽnten door heb je een mooi uitzicht ter ontspanning. De VP-route is dagelijks van 7.00 – 15.00 of van 15.00 – 23.00 bereikbaar. Het team probeert te streven naar een acht uur gevulde rit. De verpleegkundige kan in deze dienst ook ondersteuning bieden aan collega’s uit het VIG of verzorgende klantteam. Doordat de gemeente Voorst een uitgestrekt gebied is, is het niet haalbaar om dit op de fiets te doen, een auto is hierbij noodzakelijk. Vanuit Sensire kun je door middel van private lease een gave Sensire Volkswagen Up leasen. Mocht je cliŽnten in Twello hebben, dan kun je er wel voor kiezen om de auto bij kantoor neer te zetten en gebruik te maken van de ‘teamfiets’.Aan het einde van de dienst komen er een aantal medewerkers op kantoor om bijzonderheden door te geven / te bespreken. Dit gaat vaak gepaard met een kop koffie en gezelligheid!

Thuiszorg

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet goed de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Hiervoor beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder werk je nauwkeurig, ben je van nature geduldig en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
Met deze competenties maak jij het verschil voor onze klanten.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4. Ook kandidaten met een verzorgende IG diploma nodigen wij uit te reageren
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire