Medisch Spectrum Twente

Stage MST logistiek

  • Stageplaats
MBO
  • Overijssel
Enschede
10 juli 2018
30 juli 2018

Details van de functie

Logo Het volgen van een stage is vaak een bijzonder onderdeel van je opleiding. Je maakt kennis met het beroep of de beroepsrichting waarin je wilt gaan werken.
Bij MST helpen we je graag op weg. Wij vinden het belangrijk om een goed leerklimaat te bieden. Tijdens het hele jaar hebben wij dan ook verschillende stageplaatsen beschikbaar. Niet alleen binnen de zorg, maar bijvoorbeeld ook binnen onze afdeling logistiek.

We zijn op zoek naar gemotiveerde BOL-stagiaires die een opleiding binnen logistiek doet op MBO 2, 3 of 4 niveau.
Medisch Spectrum Twente is één van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Zowel vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede als vanuit de buitenpoli’s in Oldenzaal en Haaksbergen bieden wij algemene zorg én topklinische, medisch specialistische zorg. De zorg van de patiënt staat centraal. Daarbij spelen al onze medewerkers een grote rol! Direct in de zorg, maar zeker ook indirect.

Werkomgeving
MST logistiek is een team binnen de afdeling Hospitality & Logistiek van Medisch Spectrum Twente. Er werken bij ons circa 40 medewerkers als medewerker logistiek, een deel is gespecialiseerd in transport en een deel in magazijn.

Onze afdelingen voorzien we o.a. van linnen, post , koop en magazijnartikelen. Het centraal magazijn en de postkamer zijn gevestigd in het gebouw van MST aan de Haaksbergerstraat in Enschede. MBO studenten zullen ingezet worden in het centraal magazijn met als taken goederenontvangst, opslag van goederen en verzendklaar maken van goederen met daarbij evt. ook het afhandelen van retouren of manco’s.
Ook zijn er taken als het transporteren van de goederen binnen het ziekenhuis naar de afdelingen en bevoorraden van de voorraadkasten op de afdelingen.
Daarnaast zijn er taken als rondbrengen van post en het verwerken van afval in het ziekenhuis.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
de heer H. Ehrenhard
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Medisch Spectrum Twente gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.