Technicum Nederland

VACATURE | Hydrauliek Monteur | Groningen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Technicum is de specialist voor tijdelijke en vaste banen in de werktuigbouwkunde, installatietechniek, bouw en mobiliteit. En daarnaast in telecom, infra en energie. Ben jij net klaar met je opleiding en op zoek naar een baan om jouw kennis in praktijk te brengen? Of werk je het liefst mee aan tijdelijke projecten? Wil je meer ervaring opdoen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Technicum kent de beste opdrachtgevers in de techniek. En we helpen je niet alleen aan een baan. We regelen tegelijkertijd een veilige werkomgeving. En bieden je de mogelijkheid om certificaten te behalen of opleidingen te volgen.

Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een Hydrauliek Monteur.
Als Hydrauliek Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van hydraulische systemen en componenten. Hierbij moet je denken aan cilinders, ventielen en pompen. Het betreft een 50/50 functie in de werkplaats en op locatie. Je kunt daarom zelfstandig storingen vinden en oplossen. Je bent bekend met werktekeningen en schema's, je bent repressentatief, enthousiast, klantgericht en gedreven in je persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen
- Een afgeronde MBO / MTS opleiding richting Werktuigbouwkunde op niveau 3 of 4;
- Relevante kennis en werkervaring op hydraulisch gebied;
- Je kunt reparaties verrichten aan hydraulische en en pneumatische componenten;
- Kennis van en kunnen lezen van werktuigbouwkundige tekeningen / schema's;
- Zelfstandig, oplossingsgericht en klantgericht;
- Flexibele en collegiale instelling;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden

Wij bieden je een detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd via Technicum. Na afloop van deze periode zal je bij goed bevallen zelf op contract worden overgenomen door de opdrachtgever. Je salaris wordt bepaald op basis van functiejaren, opleiding en conform de geldende CAO.

Bezoek technicum.nl voor meer informatie over de vacature VACATURE | Hydrauliek Monteur | Groningen of solliciteer online op de vacature VACATURE | Hydrauliek Monteur | Groningen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technicum Nederland