Stichting Huisartsenposten Midden - Brabant

Doktersassistenten / Verpleegkundigen als Baliemedewerker of Triagist

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Noord-Brabant
Tilburg / Waalwijk
4 september 2018
28 september 2018

Details van de functie

Logo Wij zijn per 1 november 2018 op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en professionele:

* Doktersassistente die bij ons aan de slag gaat als baliemedewerker en omloop assistent en de ambitie heeft om door te groeien naar de functie van triagist.

* Doktersassistenten/verpleegkundigen die bij ons aan de slag gaan als triagist en omloop assistent.

Voor de functie van Baliemedewerker en omloopassistent:

Patiënten die tijdens avond-, nacht- en weekenduren of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig hebben, kunnen hiervoor terecht bij de huisartsenpost. Als baliemedewerker ben je het gezicht van de huisartsenpost en het eerste fysieke aanspreekpunt voor onze patiënten. Je werkt op onze locaties in Tilburg en Waalwijk waar jouw kerntaak bestaat uit het ontvangen van patiënten die de huisartsenpost bezoeken. Naast het controleren van de patiëntgegevens houd je het overzicht over de wachtkamer en grijp je in als je signaleert dat de toestand van een patiënt zodanig verandert dat hij/zij snel geholpen moet worden. Naast de baliediensten word je ingepland voor omloopdiensten, waarbij je onze huisartsen op medisch vlak ondersteunt met diverse handelingen.
Kortom: een functie waarin je steeds alert moet zijn, snel moet kunnen schakelen en er een beroep gedaan wordt op jouw kennis en kunde als doktersassistent!

Wat breng jij mee?
• Je bent gediplomeerd doktersassistent of verpleegkundige en je hebt enige stage-/werkervaring opgedaan in de (huisartsen)zorg.
• Je hebt feeling met de spoedzorg en je houdt van de dynamiek en hectiek die dit met zich mee kan brengen.
• Je hebt een ambitieuze en professionele instelling, wat inhoudt dat je je leerbaar opstelt en jezelf blijft ontwikkelen om zodoende door te groeien naar de functie van triagist.
• Je bent patiëntvriendelijk, betrouwbaar en een fijne collega met een positieve instelling.
• Je bent flexibel ingesteld en het werken tijdens avond-, nacht-, weekenduren en op feestdagen past in jouw leven.
Denk je (nog) niet te voldoen aan deze functie-eisen, maar spreekt de functie je wel aan? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op om de mogelijkheden bespreken!

Wat bieden wij jou?
• Een uitdagende en afwisselende baan voor 8-16 of 12-20 uur die prima te combineren is met bijvoorbeeld een nevenfunctie overdag, een studie of een gezin met kinderen. Ons dienstrooster wordt per 12 weken gepubliceerd, waardoor ingeplande diensten ruim van tevoren bekend zijn. Baliediensten zijn ’s avonds doordeweeks van 17.45 tot 23.45 uur. In het weekend en op feestdagen werk je van 8.00 tot 16.00 uur of van 16.00 tot 23.45 uur.
• Geaccrediteerde scholingen en een intern doorgroeitraject tot triagist. Als verpleegkundige is het mogelijk jouw BIG-registratie te behouden.
• Een professioneel en hardwerkend team met collega-triagisten, studenten geneeskunde, huisartsen en chauffeurs en achter de schermen een kantoorteam.
• Na diplomering tot triagist bieden we je een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd.
• Je wordt ingeschaald in salarisschaal 3 van de CAO-Huisartsenzorg, als triagist stroom je door naar salarisschaal 4 en na diplomering tot triagist wordt je uitbetaald in salarisschaal 5. Voor de onregelmatige diensten geldt een toeslag van 30% - 50% per uur en op feestdagen krijg je een extra compensatie. Ook eventuele reiskosten worden (gedeeltelijk) vergoed.


Voor de functie van Triagist en omloopassistent:


Patiënten die tijdens avond-, nacht- en weekenduren of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig hebben, kunnen hiervoor terecht bij de huisartsenpost. Als triagist zorg je samen met een gedreven team van collega’s dat de ongeveer 380.000 patiënten uit onze regio op een goede manier geholpen worden.
Op basis van jouw brede medische kennis en met behulp van de Nederlandse Triage Standaard (NTS) bepaal je de urgenties van de klachten en hulpvragen. Aan de hand daarvan voorzie je de patiënt van informatie en advies, plan je consulten of visites in of wordt de ambulance ingeschakeld. Als triagist wordt je te zijner tijd ook ingepland voor omloopdiensten, waarbij je onze huisartsen op medisch vlak ondersteunt met diverse handelingen.
Omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor patiënten ben je een belangrijke schakel in de zorgverlening. Als triagist heb je een baan in het hart van de spoedzorg en werk je intensief samen met dienstdoende huisartsen, de Meldkamer, de SEH, apotheken, de GGZ-crisisdienst, enz. Hierbij zijn goede gespreks- en luistervaardigheden in combinatie met stressbestendigheid, patiëntvriendelijkheid en het vermogen om snel te kunnen schakelen van (levens)belang.

Hoe word je triagist?
Je start met een leer-arbeidsovereenkomst voor 8-16 uur, waarbij je de eerste 6 weken samen met een groepje nieuwe collega’s een intern inwerk- en opleidingsprogramma doorloopt. De plenaire inwerkdagen vinden plaats op 3, 11, 17 en 18 november en worden gegeven door ervaren triagisten. Na iedere inwerkdag kom je twee keer ’s avonds doordeweeks in ons callcenter meeluisteren, dit gaat over in inwerken on the job. Vanaf december word je ingepland voor eigen diensten in het callcenter en ga je vooral “vlieguren” maken om jouw triage verder te verfijnen. Vanaf dan start je ook met het opbouwen van een portfolio om uiteindelijk, na maximaal 2 jaar, het landelijk erkende diploma triagist te behalen.

Wat breng jij mee?
• Je bent gediplomeerd doktersassistent of verpleegkundige en je hebt werkervaring opgedaan in de (huisartsen)zorg.
• Je hebt feeling met de spoedzorg en je houdt van de dynamiek en hectiek die dit met zich mee kan brengen.
• Je hebt een ambitieuze en professionele instelling, wat inhoudt dat je je leerbaar opstelt en jezelf blijft ontwikkelen om goede zorg te kunnen bieden aan onze patiënten.
• Je bent patiëntvriendelijk, betrouwbaar en een fijne collega met een positieve instelling.
• Je bent flexibel ingesteld en het werken tijdens avond-, nacht-, weekenduren en op feestdagen past in jouw leven.
Denk je (nog) niet te voldoen aan deze functie-eisen, maar spreekt de functie je wel aan? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op om de mogelijkheden bespreken!

Wat bieden wij jou?
• Een uitdagende en afwisselende baan die prima te combineren is met bijvoorbeeld een nevenfunctie overdag, een studie of een gezin met kinderen. Ons dienstrooster wordt per 12 weken gepubliceerd, waardoor ingeplande diensten ruim van tevoren bekend zijn. Onze diensten duren gemiddeld 6 uur en kennen veel variatie in begin- en eindtijden.
• De mogelijkheid jouw uren uit te breiden naar 12-20 uur. Dit is mede afhankelijk van jouw wensen/mogelijkheden.
• Geaccrediteerde scholingen, coaching en begeleiding gedurende jouw hele loopbaan bij ons. Als verpleegkundige is het mogelijk jouw BIG-registratie te behouden.
• Een professioneel en hardwerkend team met collega-triagisten, studenten geneeskunde, huisartsen en chauffeurs en achter de schermen een kantoorteam.
• Na diplomering tot triagist bieden we je een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd.
• Je wordt ingeschaald in salarisschaal 4 van de CAO-Huisartsenzorg en na diplomering wordt je uitbetaald in salarisschaal 5. Voor de onregelmatige diensten geldt een toeslag van 30% - 50% per uur en op feestdagen krijg je een extra compensatie. Ook eventuele reiskosten worden (gedeeltelijk) vergoed.

Nog vragen of solliciteren?
Ben je benieuwd geworden en/of heb je nog vragen, dan kun je telefonisch contact opnemen met P&O, tijdens kantooruren te bereiken via 013–4625653 of via [stuur een e-mail]. Solliciteren kan ook via dit e-mailadres, graag ontvangen we uiterlijk 18 september a.s. jouw motivatiebrief en cv. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 1 oktober (’s avonds) en op 9 oktober (’s middags).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Joleen de Reus
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Stichting Huisartsenposten Midden - Brabant gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.