Jac Hensen Mannenmode

BBL / Stage Verkoopmedewerker Dordrecht

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Zuid-Holland
Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht
27 september 2018
1 maart 2019

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Wij zijn een familiebedrijf waar iedereen verliefd is op mooie herenkleding. De liefde voor onze producten én de betrokkenheid met onze klanten staan centraal in Jac Hensen. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste merken, de juiste partners en de laatste trends. Zo houden we onze klanten continu up-to-date en goed gekleed. Ons motto is dan ook: 'Jac Hensen, weten dat het goed zit'.

Jac Hensen groeit hard en zal gaan uitbreiden. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste, flexibele verkoopmedewerkers die een BBL opleiding volgen richting MBO detailhandel. Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Dordrecht en beschikbaar voor minimaal 20 uur per week, inclusief koopavond, zaterdag en koopzondagen.

Wat verwachten wij?
Als Verkoopmedewerker ben je in de eerste plaats open, vrolijk en commercieel gedreven. Bij iedere klant die binnenkomt heb je zin om een gesprek aan te gaan en weet je de klant te binden en te boeien. Daarvoor is het belangrijk dat je flexibel bent in je communicatie, overtuigend bent en zeker niet snel opgeeft. Je werkt graag in een persoonlijke en betrokken omgeving, waarin plezier net zo belangrijk is als resultaat. Je bent representatief, klantgericht en net als wij, stapelgek van mode. Specifieke ervaring in de (mannen)mode is een sterke pré.

Wat mag jij verwachten?
Dat zijn nogal wat eisen, maar we hebben dan ook nogal wat te bieden. Zelfstandigheid bijvoorbeeld. En een platte organisatie met korte lijnen. Er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, wij willen graag tot de besten in de markt behoren.

Jac Hensen biedt jou een betaalde BBL-werkplek (MBO niveau 3 of 4) voor minimaal 20 uur per week, inclusief de zaterdag.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Angélique Van den Burg-Tempel
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Jac Hensen Mannenmode gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.