Anac Backoffice

Mederwerker provinicaal polisbeheer

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
12 oktober 2018
9 januari 2019

Details van de functie

Als Medewerker Provinciale Verzekeringen kom je te werken in een gezellig team van 7 dames onder leiding van Ben, de teamleider. Allemaal zijn we verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van tussenpersonen.

’s Ochtends beginnen we met de postverwerking en verzending. We hebben een centrale mailbox, waarin alles binnenkomt via de mail en via de site. We streven naar een reactietijd van maximaal 2 dagen op binnenkomende zaken en dus verdelen we het werk goed en nemen we ook elkaars portefeuille over bij afwezigheid. Niets blijft liggen, want we helpen elkaar en doen het samen! Als Medewerker Provinciale Verzekeringen heb je een divers takenpakket. Binnen de afdeling zijn we verantwoordelijk voor de maandelijkse prolongaties, waarbij we gegevens die we ontvangen vanuit de verzekeringsmaatschappijen controleren, bijstellen en verwerken. Om de snelheid erin te houden, verwerken we binnenkomende mutaties zoals gegevens, aanvragen en opzeggingen van klanten online via de verzekeringsmaatschappijen of we bellen even rechtstreeks om het een en het ander met elkaar af te stemmen.

We staan dus dagelijks per mail en telefonisch in contact met verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en eindklanten. Veelal worden offertes van particuliere klanten door onze tussenpersonen zelf opgesteld, maar waar nodig ondersteunen we daar ook in. Op de provinciale afdeling zijn we echte doeners! We houden niet van stilzitten, maar pakken aan en streven er naar om verwachtingen te overtreffen op detailniveau. We zijn een hecht team, dat goed op elkaar is ingespeeld. Wat ons team zo sterk maakt is dat we goed zelfstandig kunnen werken en elkaar helpen. Samen zorgen we voor een vlotte afhandeling van onze werkzaamheden en meer dan tevreden klanten. We houden van hard werken, maar ook van een grapje en gezellige momenten tussen het werk door. Daarom horen we ook altijd van collega’s dat het op onze afdeling zo gezellig is!

We gaan ons team uitbreiden, wat betekent dat we op zoek gaan naar iemand die net zo in het werk staat als ons. Het is druk op de afdeling en dus geven we de voorkeur aan iemand die minimaal voor 32 uur beschikbaar is. Het fijnste zal natuurlijk zijn als onze nieuwe collega direct allround inzetbaar is. Daarom geven we de voorkeur aan iemand die in het bezit is van een diploma WFT basis en WFT schade particulier. Beschik jij nog niet over deze diploma’s, maar heb je wel de juiste mentaliteit en ervaring als administratief medewerker binnen de verzekeringsbranche? Dan nodigen we je ook graag uit om te reageren!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Ben Hendrix
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Anac Backoffice gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.