KMN Kind & Co

Pedagogisch medewerker BSO / Zorgassistent

Details van de functie

Logo De zorg en de kinderopvang. Twee verschillende sectoren. Maar bij beide staat aandacht voor de ander centraal, voor jong en voor oud. Inovum en KMN Kind en Co slaan de handen ineen om de juiste zorg en begeleiding binnen beide sectoren te kunnen waarborgen. We zoeken medewerkers die zowel in de zorg als zorgassistent als in de kinderopvang op een BSO willen werken.

Inovum
Inovum is een zorgorganisatie in Hilversum en Wijdemeren. Vanuit de verpleeghuizen en het Behandel- en adviescentrum levert Inovum verpleeghuiszorg en behandeling. De kwaliteit van leven staat centraal. Niet voor niets zijn dan ook de kernwaarden: eigen regie, liefdevol en samen.

KMN Kind & Co
KMN Kind & Co is een organisatie voor kinderopvang in Midden-Nederland met kinderdagverblijven, peutergroepen, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau. Op onze ruim 260 locaties bieden we kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang.
Op de buitenschoolse opvanglocaties in o.a. Kortenhoef, Weesp, Diemen en Abcoude worden kinderen van 4 t/m 12 jaar opgevangen. Het gaat hier om opvang na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties.

De functies
In deze combinatiefunctie ben je zowel een aantal uur werkzaam voor Inovum in omgeving Hilversum/Loosdrecht/Kortenhoef als voor een BSO van Kind & Co in Kortenhoef en omgeving.
Voor Inovum zoeken we medewerkers die op flexibele basis assisterende taken in de verpleeghuizen willen uitvoeren. Je geeft zelf aan welke diensten je op maandag t/m zondag beschikbaar bent. Je taken zijn o.a.
  • ADL werkzaamheden bij de bewoners, zoals wassen, aankleden etc.
  • Huishoudelijke taken op de groepswoning, zoals koken, opruimen, schoonmaken
  • Het bieden van begeleiding aan de bewoners

De doelgroep bij Inovum betreft de psycho-geriatrie. Dit betreft zorg voor mensen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer.

Op de BSO van Kind & Co werk je drie middagen in de week na schooltijd. Dit gaat in de meeste gevallen om de maandag, dinsdag en donderdag. Je vangt de kinderen samen met je collega’s op en geeft een activiteitenprogramma vorm. Met elkaar bedenken jullie de leukste activiteiten op het gebied van knutselen, koken, sporten, spelen of iets anders creatiefs. En daar doe je zelf natuurlijk net zo enthousiast aan mee.

Herken jij jezelf hierin?
  • Je hebt een diploma, waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang te werken
  • Je hebt affiniteit met zowel de kinderopvang als zorg
  • Je bent empatisch en hebt een open en flexibele houding

Dit bieden wij jou
Een uitdagende baan waarin je zowel kind als volwassene bied wat ze nodig hebben. Een baan met ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden voor scholing.
Je krijgt een oproepcontract bij Inovum met een salaris schaal FWG 20 van de CAO VVT. Daarnaast krijg je een contract van minimaal 14 uur in de kinderopvang met een salaris in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. In beide functies is er o.a. een pensioenregeling en reiskostenregeling. In een eventueel gesprek vertellen we je graag uitgebreider over nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Jouw sollicitatie (motivatie en CV) stuur je naar: [stuur een e-mail]. Als je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Recruiter Esther Diepgrond via 06 – 50052151. Zij vertelt je graag meer over deze vacature!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Esther Diepgrond
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door KMN Kind & Co gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.