MeetingLinq BV

Logistiek Medewerker - Amsterdam

  • Stageplaats
  • BBL-plek
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam, Amstelveen, Zaandam
8 november 2018
1 januari 2019

Details van de functie

Logo Logistiek medewerker
FULL-TIME ∑ voor onze vestiging AMSTERDAM

MeetingLinq met kantoren in Amsterdam en Hong Kong, levert gadgets, relatiegeschenken en promotionele items aan de wereldwijde congres-, evenementen- en beurswereld en internationale bedrijven. Producten van eigen ontwerp en customized producten, waarbij wij ook de zorg voor de logistiek uit handen nemen. Wij werken intensief samen met onze klanten en productiepartners en investeren veel in de relatie. Vanuit Amsterdam bedienen wij Nederland en vele andere landen in Europa. Ons kantoor in Hong Kong bedient het midden oosten en de Asia Pacific regio.
Wij hebben alle ingrediŽnten in huis om onze business internationaal verder uit te bouwen, met de focus vanuit Amsterdam op Europa. Nu zoeken we de man of vrouw die het MeetingLinq team verder ondersteund; met het ontvangen van de binnenkomende goederen, orders picken en wereldwijd verzenden. Het magazijn netjes en overzichtelijk houdt en duidelijk communiceert met het verkoopteam.

Logistiek medewerker:
Onze logistiek medewerker is een aanpakker, iemand die niet snel tevreden is en weet hoe onze klanten graag de goederen ontvangen. Logistiek is een vak en wordt ook zo benaderd. Je bent niet snel tevreden en een echte teamspeler.

Vraag en aanbod:
Heb je misschien al succes geboekt in de logistiek of vind je het leuk om de laatste schakel te zijn in het verkoopproces naar onze klanten toe? Breng je relevante ervaringen mee? Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en is je Engels up-to-date? Woon je in, of in de directe omgeving van Amsterdam? Dan biedt MeetingLinq je alle mogelijkheden om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen. Met een team van heel betrokken collegaís, die een schat aan ervaring hebben, in een leuk kantoor in Amsterdam.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Robert van den Brink
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door MeetingLinq BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.