KMN Kind & Co

Pedagogisch medewerker BSO Parkieten

Details van de functie

Logo In verband met een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een startende of ervaren pedagogisch medewerker die het leuk lijkt om op BSO Parkieten in Vinkeveen te werken. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Samen werken in een gezellige omgeving
Op buitenschoolse opvang Parkieten in Vinkeveen creëer jij als pedagogisch medewerker een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe je dat doet? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven, samen met 6 collega’s waarmee je hecht samenwerkt. Met elkaar bedenken jullie de leukste activiteiten zoals koken, knutselen, sporten, spelen of iets anders creatiefs. Denk aan het bakken van groentechips, het maken van lampionnen of lekker een potje voetballen. En daar doe je zelf natuurlijk net zo enthousiast aan mee. Jij zorgt met plezier voor:
• de veiligheid van kinderen: die gaat voor alles.
• nieuwe, leuke activiteiten. Elke dag weer.
• een omgeving waarin kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
• goed contact met ouders en verzorgers.

Werken bij BSO Parkieten
Jij gaat aan de slag op BSO Parkieten in Vinkeveen waar je als pedagogisch medewerker op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 tot 18:30 te vinden bent. In overleg kun je tijdens schoolvakanties 2 of 3 volledige dagen werken en daarnaast is de indeling van de middagen tijden schoolweken en extra invalwerk bespreekbaar. Op BSO Parkieten heerst een warme sfeer. Het team waarin je werkt is veelzijdig, creatief en actief. De BSO heeft een atelier en een theaterruimte en daarnaast ook een mooie keuken en groepsruimte. Op de BSO zijn maximaal 60 kinderen per dag aanwezig, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De sfeer op de locatie is gezellig, laagdrempelig en enthousiast. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met een kinderdagverblijf, een peutergroep en twee andere BSO’s. Het gaat bij deze vacature om een tijdelijke functie in verband met zwangerschapsverlof.

Herken jij jezelf hierin?
Jij barst van de creativiteit en laat dat zien door kinderen te verrassen met de meest originele spelletjes en de leukste uitstapjes. Je bent net zo enthousiast als de kinderen en inspireert daarmee ook je collega’s. Daarnaast weet je feilloos wat een kind nodig heeft en wat hem of haar blij maakt. Jij past perfect bij ons, want je hebt:
• een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma SPH, Pedagogiek, Onderwijsassistent, Pabo of een buitenlands diploma. Bekijk de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerkers.
• een nog niet afgeronde HBO opleiding die je wel bevoegd maakt om in de kinderopvang te werken. Benieuwd of dit met jouw HBO opleiding kan? Lees dan snel verder.
• affiniteit met het werken met kinderen.
• een goede beheersing van de Nederlandse taal.
• een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je:
• een contract voor 12-14 uur per week, in verband met zwangerschapsvervanging.
• € 1.987,- tot € 2.712,- bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.
• 8% vakantiegeld.
• 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek).
• een vergoeding van je reiskosten.
• trainingen en cursussen.
• een fietsplan, zodat het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.
• een bijdrage aan je sportabonnement.
• een prima pensioenopbouw.

Kind & Co
Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.
Wij bieden met 1500 medewerkers op ruim 280 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen zichzelf.

Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatiebrief + CV) naar [stuur een e-mail]. Als je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Esther Diepgrond via 06 – 500 521 51. Zij vertelt je graag meer over Kind & Co en deze vacature!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Esther Diepgrond
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door KMN Kind & Co gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.