Coolcat

BBL Verkooptalent Hoofddorp

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Holland
Hoofddorp
20 november 2018
31 januari 2019

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een te BBL plek bij een internationale fashion retailer? En ben jij daarnaast een doorzetter en klantgericht? Lees dan snel verder!

YOUR MISSION
Je hebt een fun en afwisselende job. Je zit geen moment stil, want je bent de hele dag bezig met ervoor te zorgen dat elke klant de store met een glimlach verlaat (en uiteraard het liefst met een nieuwe outfit).
Verkopen, de winkel strak trekken, kassa draaien & kleding en accessoires bijvullen; geen taak is jou te gek! Daarnaast zal je voldoende begeleiding krijgen, gericht op je persoonlijke ontwikkeling, maar ook bij het uitvoeren van je kerntaken.

OUR OFFER
Je krijgt een afwisselende job in een jong, eigenwijs en super gezellig team waar je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen.
Daarnaast ontvang je een salaris waarmee je de leukste outfits kan scoren en ook nog eens 20% korting op onze collectie!
Als kers op de taart vergoedt CoolCat ook nog eens een groot deel van je opleidingskosten!

ARE WE LOOKING FOR YOU?
Ben jij enthousiast en wil jij solliciteren? Klik dan op ‘solliciteer direct’ en wie weet heb je binnenkort een te gekke nieuwe BBL-plek!
Voeg je even een foto van jezelf toe? Dan weten we direct wie er solliciteert!

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Coolcat
Contactpersoon:
Brigitte de Groot