Vecht en IJssel

Verzorgende IG

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Utrecht
Utrecht
3 december 2018
12 januari 2019

Details van de functie

Logo Met een druk op de knop sluit ik het dossier op mijn pc. Wat geeft mijn werk in de ouderenzorg toch veel voldoening. Achter deze kwetsbare groep zit immers een hele geschiedenis. Zoals mijnheer Mulder, al een heel leven achter de rug en hopelijk nog vele jaren te gaan. Ik ken inmiddels zijn levensgeschiedenis en dat zorgt ervoor dat we hem zo optimaal mogelijk kunnen verzorgen. Persoonsgerichte zorg met de focus op kwaliteit is waar ik voor sta. Daar naar te handelen en mijn collegaís daarin mee te nemen geeft mij veel voldoening.

VIG/EVV
Binnen Vecht en IJssel hebben wij op onze locatie Transwijk, zowel op pg als op somatiek, plaats voor een VIG/EVV. Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende ben je verantwoordelijk voor het totale zorgproces rondom de aan jou toegewezen bewoners. Je bent het aanspreekpunt voor de bewoners, familie en andere disciplines. Je werkt met kwetsbare cliŽnten, dat maakt jouw werk zo waardevol. Samen met jouw teamgenoten zorg jij ervoor dat zij zich thuis voelen bij ons. Persoonlijk contact en professionele zorg staan daarbij voorop. Zo zorg jij ervoor dat onze cliŽnten zich gehoord en gezien voelen. Als jij graag werkt in een kleine en persoonlijke omgeving in een vast team, dan zit je goed bij Transwijk.

Jij hebt een diploma VIG/MZ eventueel aangevuld met een diploma EVV. Als eerste aanspreekpunt voor de cliŽnt en alle betrokkenen ben je altijd open in jouw communicatie. Helder en duidelijk. Je houdt ervan om jouw ideeŽn in de praktijk te brengen en creatief te zijn. Uiteraard beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Werken in de ouderenzorg is een keuze die jij heel bewust met passie en lef hebt gemaakt.

Transwijk, PG en Somatiek
Transwijk is gehuisvest in een gezellige Utrechtse wijk. Het ligt aan een prachtig park, gesitueerd in woongebouw Parc Transwijk. In Parc Transwijk heeft Vecht en IJssel 75 zorgappartementen (somatiek) en 4 huishoudens voor Gekoesterd Wonen (PG) en 2 voor Beschermd Wonen. Voor de afdelingen Gekoesterd en Verzorgd Wonen hebben wij ruimte voor een VIGíer. Ervaring als EVVíer is een pre maar geen harde eis. Als jij je graag wil ontwikkelen in deze rol dan is daar ruimte voor.

Arbeidsvoorwaarden
Wij starten met een tijdelijk contract. Zijn we na afloop beiden tevreden dan geven we jou graag een vaste aanstelling. We belonen conform cao VVT. En we hebben goede secundaire voorwaarden zoals:

collectieve ziektekostenverzekering
eindejaarsuitkering
uitstekende pensioenregeling
scholingsbudget voor jouw ontwikkeling
uitgebreide werkkostenregeling zodat je bijvoorbeeld met korting naar de sportschool kunt of goedkoop een fiets of laptop kunt aanschaffen

Solliciteren
Onze cliŽnten kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Jouw nieuwe collega's ontvangen je met open armen. Klik op de sollicitatiebutton en laat hen niet langer wachten. Je hoeft alleen maar jouw telefoonnummer en emailadres achter te laten. Zodra wij jouw gegevens binnen hebben, neemt Hester Mathijssen (recruiter), telefonisch contact met je op. Heb je nu al vragen? Zij beantwoordt ze graag voor je via: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Wij vragen om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Hester Mathijssen
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Vecht en IJssel gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.