Sensire

Open sollicitatie Verpleegkundige Thuiszorg

Details van de functie

Logo Ben jij Verpleegkundige en heb je op onze website niet de vacature gevonden waar je naar op zoek bent? Wij bieden jou de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen. Wij gaan dan voor jou op zoek naar de mogelijkheden bij Sensire. Zowel in de wijk als bij wonen met zorg hebben wij voor starters en ervaren Verpleegkundigen vaak verschillende mogelijkheden.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk
  • De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 conform de cao VVT;
  • Dienstverband variërend van bepaalde tijd tot direct een vaste aanstelling;
  • Vakantie- én eindejaarsuitkering;
  • Fiscale uitruilregeling. Hiermee kun je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk inzetten voor een hogere reiskostenvergoeding;
  • Flexibiliteit in uren en diensten;
  • In de wijk krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast?
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken, zodat we op zoek kunnen gaan naar een passende functie. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiters via [stuur een e-mail], what's app of stel je vraag via de chat!

Wat ga je doen?
De zorgvraag van onze klanten is heel divers. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij (weer) kunnen doen wat ze belangrijk vinden. Je ondersteunt de klant bij de alledaagse bezigheden. Dat betekent niet dat je alles voor de klant doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant.

Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van medische handelingen. Voor meer specialistische zorg kun je de collega’s van het Expertisecentrum inschakelen. Je krijgt van Sensire de ruimte om, in samenspraak met de klant, familie en mantelzorgers, de zorg zo veel mogelijk zelfstandig en op je eigen manier te organiseren.

Open sollicitatie

Eigen ontwikkeling en doorgroeien
Leren en jezelf ontwikkelen staat bij Sensire hoog in het vaandel, daarom bieden wij jou verschillende (bij)scholings- en opleidingsmogelijkheden. Dit kunnen klassikale sessies zijn, sessies via onze digitale leeromgeving, maar ook op de werkvloer heb je de mogelijkheid om van jouw directe collega’s te leren.

Wil je meer weten over meer specialistische zorg zoals Sensire aanbiedt via het Expertisecentrum? Dan is het eigenlijk altijd wel mogelijk om een dag mee te lopen.
Twee keer per jaar bieden wij verschillende opleidingsplekken aan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire