Sensire

Open sollicitatie Verzorgende IG Thuiszorg

Details van de functie

Logo Ben jij verzorgende IG en heb je op onze website niet de vacature gevonden waar je naar op zoek bent? Wij bieden jou de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen. Wij gaan dan voor jou op zoek naar de mogelijkheden bij Sensire. Zowel in de wijk als bij wonen met zorg hebben wij voor starters en ervaren verzorgenden IG vaak verschillende mogelijkheden.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk
  • De functie Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 (€1838,- / €2668,-) conform de cao VVT;
  • Dienstverband variërend van bepaalde tijd tot direct een vaste aanstelling;
  • Vakantie- én eindejaarsuitkering;
  • Fiscale uitruilregeling. Hiermee kun je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk inzetten voor een hogere reiskostenvergoeding;
  • Flexibiliteit in uren en diensten;
  • In de wijk krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden?
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen te bespreken, zodat we op zoek kunnen gaan naar een passende functie. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiters via [stuur een e-mail], what's app of stel je vragen via de chat!

Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze klanten en bewoners. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving blijven leven en wonen? Gelukkig is dit, met de noodzakelijk zorg, veelal mogelijk. Mocht dat toch niet meer gaan, dan bieden wij de mogelijkheid om in één van onze verpleeghuizen te komen wonen.

Jij bent eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de klanten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de klant doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant.

De persoonlijke aandacht maakt het werk als verzorgende IG bij Sensire zo leuk. Past onze werkwijze bij jou? Stuur dan een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Eigen ontwikkeling en doorgroeien
Leren en jezelf ontwikkelen staat bij Sensire hoog in het vaandel, daarom bieden wij jou verschillende (bij)scholings- en opleidingsmogelijkheden. Dit kunnen klassikale sessies zijn, sessies via onze digitale leeromgeving, maar ook op de werkvloer heb je de mogelijkheid om van jouw directe collega’s te leren.
Wil je meer weten over meer specialistische zorg zoals Sensire aanbiedt via het Expertisecentrum? Dan is het eigenlijk altijd wel mogelijk om een dag mee te lopen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire