Technicum Nederland

Allround monteur E + W

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wij zijn dé arbeidsmarktspecialist voor technisch specialisten op mbo-niveau in Nederland. Dat doen we al ruim 30 jaar, elke dag met passie en plezier. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van jouw carrière!

Wij helpen specialisten aan een baan. Of dat nu op tijdelijke (project)basis is, of vast. Maar daar houdt het niet op: als werkgever zorgen we er ook voor dat al onze mensen elke dag vol energie naar hun werk blijven gaan. De één is toe aan een nieuw project of een nieuwe uitdaging, de ander wil zich graag laten bij- of omscholen. Wij maken dat mogelijk, elke dag.

Functieomschrijving
Heb jij passie voor techniek en ben je op zoek naar een zelfstandige allround functie? Dan ben je bij Technicum aan het juiste adres!
In deze functie krijg je te maken met afwisselende opdrachten in het installeren, onderhouden en repareren van elektronische installaties, maar ook het sanitair of leidingwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Dit kan bij kleinere ondernemingen, waarbij je allround werkzaamheden verricht. Ook kan je bij een groter landelijke onderneming aan de slag, op grote utiliteits- en woningbouwprojecten of in het onderhoud. Daarnaast heeft Technicum diverse projecten in de industriële sector. De projecten zijn in de omgeving van Leeuwarden.

Functie-eisen
- Werkervaring binnen de elektrotechniek, installatietechniek
- In het bezit van een technisch diploma
- In het bezit van VCA
- In het bezit van een rijbewijs (bij voorkeur ook in het bezit van een auto)

Arbeidsvoorwaarden
- Opdrachten bij jou in de buurt
- Persoonlijk aandacht voor jou en je werk
- Elektrisch gereedschap
- Goed salaris
- Technicum werkkleding
- Reiskostenvergoeding
- Opleidingsmogelijkheden
- Vrijdagmiddagborrel

Bezoek technicum.nl voor meer informatie over de vacature Allround monteur E + W of solliciteer online op de vacature Allround monteur E + W.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technicum Nederland