KMN Kind & Co

Sportleider (pedagogisch medewerker) BSO Vinken

Details van de functie

Logo Wij zijn op zoek naar een sportieve, ondernemende en creatieve Sportleider (pedagogisch medewerker) voor BSO Vinken. Ligt jouw passie bij sport en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is onderstaande functie vol sportiviteit misschien wel iets voor jou!

Samen werken in een gezellige omgeving
Op een buitenschoolse opvang creëer jij als pedagogisch medewerker een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe je dat doet? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven, samen met je collega’s waarmee je hecht samenwerkt. Met elkaar bedenken jullie elke dag een sportieve activiteit zoals voetballen, karate of slagbal. En daar doe je zelf natuurlijk net zo enthousiast aan mee. Jij zorgt met plezier voor:
• de veiligheid van kinderen: die gaat voor alles.
• nieuwe, leuke activiteiten. Elke dag weer.
• een omgeving waarin kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.
• goed contact met ouders en verzorgers.

Werken bij BSO Vinken
Jij gaat aan de slag op BSO Vinken in Vinkeveen, dit is een nieuwe sport BSO waar voornamelijk sportieve activiteiten worden aangeboden. Er zijn maximaal 34 kinderen per dag aanwezig in de leeftijd van 7 tot 12 jaar oud. BSO Vinken beschikt over een gezellige binnenruimte en een grote buitenruimte waar volop gesport en gespeeld kan worden. De sfeer op de locatie is gezellig, laagdrempelig en enthousiast en de medewerkers bieden op een leuke, interactieve manier sportactiviteiten aan. Is dit iets voor jou en vind je het leuk om activiteiten te verzinnen waarbij sportiviteit, creativiteit en samenwerking een boost krijgen, dan zoeken wij jou! Jouw werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 tot 18:30 uur. Tijdens de schoolvakanties werkt BSO Vinken samen met BSO Parkieten in Vinkeveen en BSO Touwladder en Kids & Co in Wilnis en kan je 3 volledige dagen werken. Ook is er extra invalwerk mogelijk.

Herken jij jezelf hierin?
Jij barst van de sportiviteit en laat dat zien door kinderen te verrassen met de meest originele activiteiten en de leukste sporten. Je bent net zo enthousiast als de kinderen en inspireert daarmee ook je collega’s. Daarnaast weet je feilloos wat een kind nodig heeft en wat hem of haar blij maakt. Jij past perfect bij ons, want je hebt:
• een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4), ALO-diploma, Sport en Bewegen of een hbo-diploma SPH, Pedagogiek, Onderwijsassistent, Pabo of een buitenlands diploma. Bekijk de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerkers.
• een nog niet afgeronde HBO opleiding die je wel bevoegd maakt om in de kinderopvang te werken. Benieuwd of dit met jouw HBO opleiding kan? Lees dan snel verder.
• affiniteit met het werken met kinderen.
• een goede beheersing van de Nederlandse taal.
• een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.

Wij bieden jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je:
• een jaarcontract voor 10-17 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. We kijken samen naar wat past bij jouw situatie.
• € 2.047,- tot € 2.793,- bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.
• 8% vakantiegeld.
• 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek).
• een vergoeding van je reiskosten.
• trainingen en cursussen.
• een fietsplan, zodat het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen.
• een bijdrage aan je sportabonnement.
• een prima pensioenopbouw.

Kind & Co
Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Dat maakt Kind & Co extra bijzonder.

Wij bieden met 1700 medewerkers op ruim 300 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen zichzelf.

Laat ons jouw talent zien
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatiebrief + CV) naar [stuur een e-mail]. Als je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Esther Diepgrond via 06 – 500 521 51. Zij vertelt je graag meer over Kind & Co en deze vacature!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Esther Diepgrond
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door KMN Kind & Co gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.