Technicum Nederland

TIG lasser RVS

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Waar ga je aan de slag?

Je gaat via Technicum aan de slag bij onze opdrachtgever die specialist is op het gebied van koud walsen, buigen, vervormen en assembleren van ferro + non-ferro buizen en profielen. Dit ten behoeve van hoogwaardige halffabricaten en eindproducten. Daarnaast maken en leveren zij klantspecifieke producten. Het bedrijf is vanuit Groningen, Stadskanaal en Winschoten goed bereikbaar.

Functieomschrijving
Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een TIG-lasser die goed uit de voeten kan met het Tig-lassen en bewerken (bankwerken) van non ferro en ferro buizen + klantspecifieke producten. Ook werk je regelmatig met de materialen aluminium. Je gaat aan de slag in een modern en goed uitgeruste werkplaats met ongeveer 37 collega's. De producten worden zelf vanuit de engineering aangeleverd om maatwerk resultaat aan de klant te bieden.

Functie-eisen
Wat vragen wij van jou?

- Je bent een ervaren TIG-lasser die ervaring heeft met het lassen van RVS, staal en aluminium;

- Je bent een echte metaalman die (zelfstandig) technische tekeningen kan lezen;

- Je hebt ervaring in het bedienen van en werken met een kantbank, buigmachine, ponsnibbelmachine en dergelijke;

- Je bent een lasser die bij voorkeur werkzaam is geweest bij constructiebedrijven of binnen de apparatenbouw en bekend is met bankwerkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden
Wat staat daar tegenover?

Je gaat een marktconform salaris verdienen conform een fulltime dienstverband welke afhankelijk is van leeftijd, opleidingsachtergrond en ervaring. Hierbij valt te denken aan een bandbreedte tussen de EUR2100,- en EUR2500 bruto per maand. Na een bepaalde periode via Technicum is de intentie om jou als medewerker een contract te bieden rechtsreeks bij de opdrachtgever. Vast werk behoort uiteindelijk tot de mogelijkheden. We bieden je de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen waarbij we ook je PBM's vergoeden.

Bezoek technicum.nl voor meer informatie over de vacature TIG lasser RVS of solliciteer online op de vacature TIG lasser RVS.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technicum Nederland