Technicum Nederland

Monteur technische dienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt terecht in een vooruitstrevende organisatie, één van de mooiste bedrijven in de provincie Groningen. Een bedrijf wat zich op diverse vlakken volop aan het ontwikkelen is en haar producten produceert voor toonaangevende merken en opdrachtgevers over de gehele wereld.

Heb je vragen, wil je meer info of wil je graag de bedrijfsfilm zien? Neem gerust contact op met Jelmer van der Meer van Technicum Groningen via WhatsApp of telefonisch op [klik hier voor het telefoonnummer] of [klik hier voor het telefoonnummer] .

Functieomschrijving
Als monteur technische dienst ben jij degene die als specialist op besturingstechnisch en elektrotechnisch vlak zich bezig gaat houden met alle installaties van deze papier- en kartonproducent. Zelfstandig maar ook in teamverband ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van periodiek onderhoud en het oplossen van storingen. Hierbij valt te denken aan storingen aan PLC's, schakelkasten en meet- en regelsystemen.

Hoe ziet je dag eruit?

Nadat je 's ochtends rond tien voor acht ingeklokt hebt ontmoet jij je collega monteurs van de technische dienst. Van de hoofd technische dienst krijg jij een sterk bakje koffie in de hand gedrukt en bekijk je samen met hem wat er vandaag op de planning staat. Als de laatste slechte grap gemaakt is ga jij richting de fabriek omdat er onderhoud gepleegd dient te worden aan PLC's die een storing aangeven. De ervaren monteur naast geeft je een aantal handige tips, storing opgelost! Samen registeren jullie de gedane werkzaamheden in Ultimo en draait de machine weer op volle toeren.

Aan het begin van de middag heb je een korte afspraak met de hoofd technische dienst. Hij is nieuwsgierig naar je eerste indrukken en wil graag weten welke ontwikkelwens je hebt. Samen bespreken jullie de vooruitzichten voor de komende drie maanden waarbij jouw wensen centraal staan.

Net na de koffiepauze in de middag ontstaat er opeens een enorme stapel werk door een gecompliceerde storing. Ondanks dat je dienst er bijna op zit zet jij samen met de andere technische dienst monteurs de schouders er onder. Na een kleine anderhalf uur heb je samen met de andere mechanische en elektrotechnische monteurs een voldaan gevoel. De storing is opgelost en de operators kunnen probleemloos hun avonddienst draaien.

Functie-eisen
Ben jij hobbymatig degene die thuis en bij vrienden een compleet lichtplan aanlegd? Repareer jij zonder moeite de drone van je neefje? Dan zoeken we jou! Kan jij daarnaast op je cv één of meerdere van onderstaande punten aantonen dan bellen we je in een mum van tijd om een kennismaking in te plannen!

- Een MBO 4 opleiding mechatronica of elektrotechniek;
- Je hart ligt bij PLC's, bussystemen, besturingstechniek en meet- en regeltechniek;
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
In deze dagdienstfunctie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling als techneut maar ook zeker als mens. Al snel voel jij je thuis door de persoonlijke benadering van je collega's. Ook de humor van de hoofd TD draagt hier een steentje aan bij. Je werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur en consignatiedienst, ongeveer één keer in de acht weken, gaat op langere termijn onderdeel uitmaken van je functie. De salarisindicatie van deze functie ligt tussen de EUR2200 en EUR3400,- bruto per maand.

Vanuit Technicum krijg je een contract voor bepaalde tijd tegen uistekende voorwaarden op basis van de geldende en zeer aantrekkelijke CAO. Samen met de opdrachtgever kijken we waar je ontwikkeling op elektrotechnisch en/of besturingstechnisch vlak kan liggen. Uiteraard heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Bezoek technicum.nl voor meer informatie over de vacature Monteur technische dienst of solliciteer online op de vacature Monteur technische dienst.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technicum Nederland