Amarant groep

(Persoonlijk) Begeleider Complexe Zorg

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
9 januari 2019
5 februari 2019

Details van de functie

Logo 12-36 uur | min. MBO 4 | Tilburg | Intensieve Behandeling | Gehandicaptenzorg | Amarant Groep

Wat ga je doen?
Rust, structuur en duidelijkheid. Dat is waar onze (jong)volwassen cliŽnten binnen Spie 2 behoefte aan hebben. En waarin jij ze zowel individueel als groepsgewijs in stuurt en ondersteunt. Jouw gave? je dagelijkse begeleiding en behandeling naadloos afstemmen op het sociaal-emotionele niveau van de cliŽnt. Zo werk je samen met je collegaís ťn de cliŽnten aan hun ontwikkeling. Natuurlijk altijd volgens het persoonlijke plan. Dit is dan ook precies zoals jij je zorg en hulpverlenende kennis wil inzetten.

Waar ga je aan de slag?
Woonvoorziening Spie 2 is gelegen op het DaniŽl de Brouwerpark in Tilburg. Binnen deze voorziening bieden we woonbegeleiding aan cliŽnten met een licht verstandelijke beperking met forse gedragsproblematiek. De zeer intensieve begeleiding wordt deels vanuit een besloten en beschermde setting geboden.

Wie ben jij?
Betrokken, rustig en stabiel. Tegelijkertijd straal je zelfvertrouwen uit en houd je ook tijdens escalaties het hoofd koel. Je bewaakt de rust en bent tegelijkertijd in staat verbinding met de cliŽnten te maken. Dynamiek? Spreekt jou aan. Uitingen van agressie? Schrik jij niet van. Daarnaast ben je doortastend en een kei in zelfstandig werken. Maar waar nodig zoek je ook gerust de samenwerking met collegaís.

Jouw MBO niveau 4 diploma richting Zorg en Welzijn komt in je werk uitstekend van pas. Zo heb je bijvoorbeeld MZ of SPW gestudeerd en weet je deze kennis en theorie goed naar de praktijk te vertalen. Je hebt bij voorkeur ervaring met LVB cliŽnten in combinatie met gedragsproblematiek. En je vindt het geen punt om in wisselende diensten te werken.

Wat krijg jij?
Een dynamische baan in een van onze verzorgde en modern ingerichte voorzieningen. Je uren worden in overleg bepaald. De functie van Begeleider is ingeschaald in FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg (EUR 1898 - EUR 2807 bruto per maand), de functie van Persoonlijk Begeleider in FWG 45 (EUR 2016 Ė EUR 3084). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, ORT en een eindejaarsuitkering (7,05%). Daarnaast krijg je onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,05%. Ook mooi meegenomen, een aantal arbeidsvoorwaarden kun je afstemmen op je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan een eenmalige uitruil reiskosten en korting op allerlei culturele evenementen, voorstellingen en musea via Cultuur Werkt.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure. Voor deze vacature zullen wij tegelijkertijd in- en extern werven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten een voorrangspositie in de selectieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Amarant Groep Werkt
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Amarant groep gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.