Amarant groep

Flexwerken

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Noord-Brabant
Breda, Tilburg, Eindhoven, Roosendaal, Bergen op zoom
9 januari 2019
31 januari 2019

Details van de functie

Logo Flexwerk
Als flex begeleider ondersteun je collega's op diverse voorzieningen in de dagelijkse werkzaamheden. De aard van deze werkzaamheden hangt samen met de doelgroep. Binnen Amarant komt een verscheidenheid aan cliŽnten voor met uiteenlopende zorgvragen. Alles tussen ernstig meervoudig beperkte cliŽnten waar lichamelijke verzorging een dagelijkse behoefte is, tot aan licht verstandelijk beperkte cliŽnten die vanwege hun gedragsstoornis naaste begeleiding vragen, kan voorkomen. Afhankelijk van de zorgvraag wonen en werken onze cliŽnten op een zorgterrein of midden in de wijk.

Wat maakt flexwerken zo interessant?
Als flex begeleider kom je nog eens ergens! Zo vindt Marij (25 jaar) het ideaal om op verschillende plekken te werken. ďElke week is anders en je kan zelf aangeven welke voorzieningen je leuk vindtĒ. Bernadette (52 jaar) sluit zich hierbij aan. ďNaast dat flexen goed aansluit bij mijn andere werkzaamheden vind ik ook de afwisseling heel leuk. Je leert zoveel verschillende cliŽnten en collegaís kennen waardoor je dienst telkens anders is en nooit voorspelbaar.Ē

Waar word je ingezet?
Je wordt binnen de Amarant Groep breed ingezet op verschillende locaties waar tekorten in het rooster zijn. De diensten zijn dan ook onregelmatig. Het flexbureau zet haar medewerkers in binnen verschillende (sub)divisies en zoekt op dit moment vooral flex begeleiders voor:

Intensieve Behandeling: Hier begeleiden en behandelen we (jong)volwassenen met een licht- tot ernstig verstandelijke beperking in combinatie met forse psychiatrische- en gedragsproblematiek vanuit een beschermde setting op zorgterrein DaniŽl de Brouwerpark in Tilburg.

Pauwer: Hier bieden we ondersteuning en begeleiding aan (jong)volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel of Lichamelijke Beperking. De woonvoorzieningen en dagbestedingslocaties zijn te vinden in Breda, Bergen op Zoom, Etten-Leur en Roosendaal.

Specialistische Zorg: Hier bieden we integrale zorg (wonen en dagbesteding) aan mensen in alle leeftijden met een matig- tot ernstig verstandelijke beperking, vaak in combinatie met meervoudige problematiek. Dit doen we op onze drie zorgterreinen, gelegen in Tilburg en Rijsbergen.


Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een flexibele begeleider die zich snel kan aanpassen aan een nieuwe omgeving. Daarnaast heb je een diploma in de zorg op minimaal MBO 3 niveau; MZ, of Verzorgende (IG). Heb je een diploma op MBO 4 of HBO, zoals Verpleegkunde, SPH, Social Work of (ortho)-pedagogiek? Ook dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

Wat krijg jij?
Een leerzame baan waarin je in korte tijd veel ervaring kan opdoen! Je krijgt een contract passend bij jouw mogelijkheden, dat met jouw behoefte mee kan bewegen. Wil je bijvoorbeeld (tijdelijk) meer of minder werken? Dan denken we graag met je mee. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom hechten we waarde aan het leerklimaat binnen onze locaties en bieden wij een breed scala aan opleidingen en trainingen aan.
  • De functie is ingeschaald volgens de cao gehandicaptenzorg in FWG 35 (Ä1791 - Ä2662 bruto per maand op fulltime basis) of FWG 40 (Ä1899 - Ä2793 bruto per maand op fulltime basis), afhankelijk van de doelgroep je opleiding en ervaring. Ook mooi meegenomen, een aantal arbeidsvoorwaarden kun je afstemmen op je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan de regeling eenmalige uitruil en korting op allerlei culturele evenementen en musea via Cultuur Werkt.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het aantal uren, je woonplaats, je persoonlijke interesses en ervaring. Graag zien we dan ook in je motivatiebrief terug in welke omgeving je ingezet wil worden, hoeveel uur je wil werken en welke dagen je daarvoor beschikbaar bent. Heb je een specifieke voorkeur voor een bepaalde doelgroep? Ook dat lezen we dan graag terug in je brief!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure. Voor deze vacature zullen wij tegelijkertijd in- en extern werven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten een voorrangspositie in de selectieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Amarant Groep Werkt
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Amarant groep gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.