Technicum Nederland

Monteur Landbouwmachines

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever verkoopt en onderhoudt landbouw, tuin, park en golfmachines van een groot aantal A-merken waaronder John Deere. Deze groeiende organisatie kent een informele sfeer. Alle medewerkers op de zeven vestigingen doen hun best om de klant optimaal tot dienst te kunnen zijn.Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct of mail je cv naar [stuur een e-mail]. Voor vragen kan je bellen naar [klik hier voor het telefoonnummer] . Wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden door te spreken.

Functieomschrijving
Wil jij werken aan een spiksplinternieuwe tractor of sleutel je liever aan die hele antieke bollenmachine? In deze functie ben je dagelijks bezig met het onderhouden, repareren en afleveringsklaar maken van John Deere landbouwmachines en voertuigen. Je hebt in deze functie veel eigen verantwoordelijkheid, je bent voornamelijk werkzaam vanuit van de werkplaats van onze opdrachtgever maar voert ook reparaties uit op locatie bij de klant. De tijd dat de machine stilstaat is immers kostbaar hierom moet je goed kunnen omgaan met de druk die daarop ligt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de werkzaamheden wanneer deze gereed zijn. Gezien het werkveld in deze industrie zeer gering is zijn we opzoek naar enthousiaste aanpakkers die de ambitie hebben om volwaardig onderhoudsmonteur te worden voor de landbouwmachines, heb je dus nog geen affiniteit met deze specifieke machines chroom niet om contact met ons op te nemen en dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Functie-eisen
Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaren als monteur, monteur technische dienst of vergelijkbare motorvoertuigen kennis danwel interesse. Je bent een aanpakker en gaat creatief te werk in het vinden van technische oplossingen voor de meest uiteenlopende storingen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid om een aanvullend trekkerrijbewijs te halen op kosten van Technicum. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving Alkmaar - Zaandam - Den Helder of Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou de mogelijkheid om alles te leren over het uitgebreide pakket aan machines van onze opdrachtgever, je krijgt de kans te sleutelen aan de meest uiteenlopende machines met zeer grote tot kleine omvang waarbij je actief wordt begeleid door middel van aanvullende scholing & cursussen. De functie is voor onbepaalde tijd waarna we altijd toewerken naar een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Zo ben je verzekerd van een actief scholingstraject met het uitzicht op vast werk. Uiteraard vullen we dit aan met een mooi salaris waarbij je rekening moet houden met een bruto maandsalaris van EUR2200-EUR3000 o.b.v. fulltime afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Veilig werken staat bij ons bovenaan hierom ontvang je per gewerkt uur een toeslag die je kunt uitgeven aan persoonlijke berschermingsmiddelen.

Bezoek technicum.nl voor meer informatie over de vacature Monteur Landbouwmachines of solliciteer online op de vacature Monteur Landbouwmachines.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technicum Nederland