Amarant

(Persoonlijk) Begeleider Kind en Jeugd Flexpool

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Vast contract
  • Bijbaan
MBO
  • Noord-Brabant
Breda, Tilburg
29 maart 2019
30 mei 2019

Details van de functie

Logo Diverse dienstverbanden | MBO - HBO | Breda en Tilburg | Gehandicaptenzorg | Amarant Groep


Dit zijn wij
Idris Jeugd, onderdeel van Amarant Groep, is op zoek naar nieuwe collegaís! Ben jij MBO- of HBO-geschoold richting de zorgsector en help je ons mee onze cliŽnten perspectief te bieden?

Binnen de gehele provincie Noord-Brabant heeft Idris Jeugd voorzieningen waarbinnen zij behandeling en begeleiding bieden aan kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complex gedrag. De behandeling en begeleiding vindt plaats vanuit verschillende zorgsystemen. Binnen een zorgsysteem wordt multidisciplinair gewerkt. Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar begeleiders die multi inzetbaar zijn en ervaring binnen onze doelgroep willen opdoen of de ervaring willen verbreden.

Dit is de doelgroep
Je gaat aan de slag binnen de Divisie Jeugd. Onze cliŽnten zijn kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, en gedragsproblematiek. Het is belangrijk om het evenwicht tussen draaglast en draagkracht te bewaken, zodat ontwikkeling ruimte kan krijgen. De behandeling vindt mulitdisciplinair en in nauwe samenwerking plaats met het (gezins)systeem van de cliŽnten.

Wie ben jij?
Je ziet een dynamische omgeving als een uitdaging. Jij staat je Ďmannetjeí en vindt het leuk om op diverse locaties met verschillende cliŽnten te werken. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met onverwacht veranderende omstandigheden. Je bent zelfstandig en daarnaast goed in staat de samenwerking te zoeken met je collegaís. Je bewaakt en bewaart de rust op en weet hoe te handelen in complexe (groeps)situaties. Van nature ben jij iemand die nauwe samenwerking creŽert met het systeem van de cliŽnt. Ook ben je in staat om theorie en kennis te vertalen naar de praktijk. En natuurlijk heb je een diploma op MBO niveau 4 of HBO niveau richting de zorgsector (SPH, Social Work of MZ).

Daarnaast ben je: alert, leergierig, communicatief sterk en resultaatgericht!

We willen benadrukken dat je begeleiding en behandeling biedt aan kinderen en jongeren met een complexe zorgvraag. Enkel werkervaring en affiniteit met de reguliere kinderopvang sluit hier onvoldoende op aan. We zoeken kandidaten met aantoonbare ervaring en/of affiniteit met de complexe zorg.

Wat krijg jij?
Een uitdagende functie in een prettige omgeving met teams van bevlogen collegaís. Je uren worden in overleg bepaald. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen; daarom hechten we waarde aan het leerklimaat binnen onze locaties en bieden wij een breed scala aan opleidingen en trainingen aan. Het betreft een contract voor in eerste instantie de duur van een jaar.

Het betreft een contract voor de duur van een jaar in verband met extra benodigde capaciteit in het team. Bij gelijkblijvende omstandigheden bestaat de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt voor externe kandidaten onderdeel uit van de wervings- en selectieprocedure. Voor deze vacature zullen wij tegelijkertijd in- en extern werven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten een voorrangspositie in de selectieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Amarant Groep Werkt
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Amarant gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.