Aluminium Verkoop Zuid (AVZ)

Junior Werkvoorbereider

  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Brabant
Cuijk
9 april 2019
1 januari 2020

Details van de functie

Logo Ter versterking van onze interne organisatie zijn wij op zoek naar een starter met een aanpakkersmentaliteit. Wil jij elke dag met veel enthousiasme werken aan een juiste voorbereiding van het productieproces? Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om jezelf binnen de zonweringsbranche te ontwikkelen? Lees dan verder of bel voor meer informatie.

Je belangrijkste werkzaamheden:
- Het ondersteunen van de ervaren werkvoorbereiders met de technische voorbereiding van productieorders
- Het leveren van een bijdrage aan de controle werkzaamheden m.b.t. klanten- en serviceorders en de technische productspecificaties zoals technische tekeningen, assemblage- en montagehandleidingen en de recepturen
- Het vastleggen van procedures en structuur binnen de afdeling werkvoorbereiding in samenwerking met collega’s
- Het verwerken van diverse administratieve handelingen voornamelijk in ISP en Excel

Het profiel
Om deze uitdagende functie goed te kunnen uitvoeren beschik je over een afgeronde MBO diploma richting Bouwkunde / Werktuigbouwkunde. Je bent een starter met maximaal 1 jaar werkervaring. Je bent enthousiast, gestructureerd, ondernemend en analytisch. Jij weet wat klantgerichtheid is en vindt het leuk om jouw interne klanten verder te helpen. Je bent een gedreven collega met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Ben jij die gedreven collega die zichzelf verder wil ontwikkelen, binnen een dynamisch en ondernemende organisatie dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Het aanbod
Een uitdagende functie binnen een prettige en dynamische werkomgeving waarin eigen initiatieven gewaardeerd worden. Een uitstekend, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket is onderdeel van ons aanbod.

De organisatie
Smits Rolluiken en Zonwering B.V. is fabrikant en leverancier van diverse zonweringproducten (o.a. knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, rolluiken en screens). Vanuit Cuijk (Noord–Oost Brabant) wordt met ruim 55 enthousiaste vaste medewerkers de productie verzorgd. De producten worden geleverd aan tal van zonweringspecialisten in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op www.smitsrolluiken.nl.

Smits Rolluiken & Zonwering maakt deel uit van de divisie CRH Shutters & Awnings, die op haar beurt weer deel uitmaakt van de Ierse multinational CRH plc, actief op het gebied van bouw gerelateerde producten in ruim 34 landen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Irma Arts
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Aluminium Verkoop Zuid (AVZ) gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.