Sectorinstituut Transport en Logistiek

Chauffeur Wegvervoer (BBL) bij Road Runner Transport & Expeditie te Dordrecht

  • BBL-plek
MBO
  • Zuid-Holland
Dordrecht
10 april 2019
31 december 2019

Details van de functie

Logo Wil je geld verdienen en een MBO-diploma halen? Kies dan aansluitend aan je VMBO voor een leerwerktraject van Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Je komt in dienst bij Sectorinstituut Transport en Logistiek en gaat aan de slag bij Road Runner te Dordrecht. Daar ga je vier dagen werken. Dit is een betaalde baan, dus je begint meteen met geld verdienen. 1 dag per week ga je naar een ROC of Vakschool bij jou in de buurt. Je bent in bezit van rijbewijs B, daarnaast ben je bereid E achter B te halen bij de beste verkeersscholen in jouw regio.

Omdat die rijbewijzen best duur zijn, heeft Sectorinstituut Transport en Logistiek het StudiePlan. Sectorinstituut Transport en Logistiek zorgt ervoor dat je profiteert van subsidies en dat je eenvoudig via je salaris spaart voor je rijbewijzen. Een grote smak geld is niet nodig, want je kunt met het StudiePlan gespreid betalen.

Sectorinstituut Transport en Logistiek is de grootste landelijke partij in Nederland die jong talent helpt om binnen Transport en Logistiek een vak te leren via een MBO-leerwerktraject. Daar wil jij toch ook bijhoren?

Kijk op www.stlwerkt.nl/lerenwerken voor meer informatie of meld je meteen aan via de sollicitatielink.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sectorinstituut Transport en Logistiek
Contactpersoon:
Adviseur van het Sectorinstituut
E-mailadres: