Landal GreenParks

Vacature Product Owner ESB Landal GreenParks

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
HBO
 • Zuid-Holland
Leidschendam, Leiden, Den Haag, Zaandam
17 april 2019
30 juni 2019

Details van de functie

Logo Van user stories naar backlog. En van backlog naar softwareontwikkelingen. Jij beheerst de ESB Landal middleware applicatie. Als Product Owner ESB zorg jij met het externe Development team voor een juiste koppeling tussen alle verschillende systemen. Daarbij houd je alle eindgebruikers voor ogen: onze leveranciers, jouw collega’s en onze gasten. Vanuit het kantoor in Leidschendam krijg je volop mogelijkheden om invulling te geven aan jouw functie en laten wij ons graag meenemen in jouw technische inzichten.

Jouw functie
De ESB Landal middleware applicatie is jouw product. Hiervoor definieer, prioriteer en specificeer je de backlog. Dit doe je op zo’n manier dat software ontwikkelingen in onder andere de keten van website tot aan de backend-systemen optimaal doorgang vinden. Om dit te bereiken als Product Owner ESB pak je de leiding over de scrumteams, werk je nauw samen met collega’s van Product- en Project Management. Ook geef je richtlijnen aan het Agile-ontwikkelingsteam en de stakeholders en ben je verantwoordelijk voor de planning van productreleases. Dat is nog niet alles. Jij gaat daarnaast:
 • Cases beoordelen en ontwikkelen, en prioriteiten geven aan user stories, epics en thema’s, zodat deze in lijn zijn met de productstrategie;
 • Zorgen voor backlogbeheer, iteratieplanningen, acceptatie testenen het uitwerken van user stories;
 • Een actieve rol spelen bij het behalen van successen van release- en sprintdoelen.

Jij voegt je als vierde lid toe aan een team van 3 IT Projectmanagers, waarvan 1 leiding geeft aan het team. Samen zijn jullie onderdeel van de afdeling IT Project Services.

*Betreft een functie die zowel Parttime (minimaal 32 uur) als Fulltime kan worden ingevuld

Jouw werkomgeving
De afdeling IT Project Services houdt zich bezig met de professionele realisatie van IT projecten binnen Landal GreenParks. Belangrijke component hierbij is de uitvoer van gedegen projectmanagement. Daarnaast wordt ondersteuning geleverd aan de interne opdrachtgevers op het vlak van ‘requirements specificatie’ en gebruikers acceptatie testen. De afdeling IT Project Services is daarmee de spil tussen de interne opdrachtgevers, de interne IT (beheer) organisatie en de externe leveranciers.

In 2019 verhuist Landal haar kantoorlocatie van Leidschendam naar Den Haag (op loopafstand van CS)

Dit breng je mee naar Landal GreenParks
Dat jij structuur weet aan te brengen komt natuurlijk goed van pas in deze functie als Product Owner ESB. Jij streeft altijd naar topresultaten. Om daar te komen manoeuvreer jij onderweg moeiteloos over hobbels heen en beweeg je flexibel mee als dat nodig is, terwijl je het overzicht behoudt. Daarnaast heb je:
 • Een hbo-opleiding (Technische) Informatie Technologie of een soortgelijke studie
 • 2 à 4 jaar werkervaring als Product Owner. Dit heb je opgedaan bij een organisatie die eigen producten ontwikkelt en waarbij interfacing tussen verschillende systemen een belangrijk onderdeel vormt.
Verder heb je ook:
 • Binnen Agile-teams gewerkt
 • Ervaring opgedaan met technische (interface)systemen en technische automatisering

Dit verdien je bij Landal GreenParks
Eerlijk is eerlijk, werken bij Landal GreenParks betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:
 • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden
 • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan de pensioenregeling van Landal bij Nationale Nederlanden. Deze regeling voorziet in de opbouw van een pensioen op basis van het beschikbare premiesysteem. Ook kent de regeling een Nabestaandenpensioen op risicobasis. De premie voor deze pensioenregeling wordt op dit moment volledig door Landal betaald
 • Diverse collectieve verzekeringen
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling

*Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan vandaag nog. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Landal GreenParks
Contactpersoon:
Fleur Lauretta
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!