Sensire

Verzorgende IG in de wijk (flex) - Zevenaar Centrum

Details van de functie

Logo Vind jij het leuk om klanten in zorg in hun thuisomgeving te ondersteunen, elk met een eigen zorgvraag? Wil jij letterlijk in het alledaagse leven van je klant stappen en met veel verschillende mensen persoonlijk contact hebben? Lijkt het jou leuk om vanuit een wijkteam inhoudelijk samen te werken aan de beste zorg en de zelfstandigheid en vrijheid van jouw klanten te vergroten?

Beweeg jij mee?
Ben je verzorgende IG en voel je je ook op deze manier betrokken bij je klanten? Verzorging thuis is een bijzondere manier om je vak uit te oefenen. Je stapt in het alledaagse leven van mensen en hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Je klanten zijn meestal ouder, (chronisch) ziek of gehandicapt. Naast de ADL assistentie verleen je dus de nodige verpleeg-technische handelingen. Bij Sensire werk je zo veel mogelijk zelfstandig, op je eigen manier. Sensire geeft je de ruimte, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat ga je doen
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Iedere klant heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden.

Je ondersteunt ze bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor de klant doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant.
Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw wijkteam of collega’s van het Expertisecentrum inschakelen.

Over onze teams
Onze wijkteams organiseren in gezamenlijke verantwoordelijkheid de zorg voor de klanten in de wijk. Jouw dag begint meestal op kantoor, jullie praten elkaar even bij over de klanten in jullie team zodat je alvast op de hoogte bent van de belangrijkste dingen.

Thuiszorg

Wat beweegt ons?
Die oudere man die dagelijks drie kranten leest en ons altijd verrast met leuke weetjes. De chique dame tegenover hem die ons elke maand vol trots haar nieuwe kleren laat zien. Het echtpaar dat zo dankbaar is om na zestig jaar huwelijk nog steeds samen te wonen. Wat ons beweegt in de zorg? De mensen in onze wijk. Iedereen heeft zijn eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Dat maakt ons werk zo leuk. Wij doen ons werk uit betrokkenheid bij al die verschillende mensen. Met onze ondersteuning dragen we eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden.

Wie ben jij
je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je klanten zijn, en stemt daar de ondersteuning op af;
  • je bent geduldig en nauwkeurig, voelt je verantwoordelijk en werkt hard;
  • je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel klanten als collega's;
  • je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de verzorging;
  • je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
  • je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?
Wij bieden je een leuke en prettige werkomgeving binnen een klein, zelfstandig en betrokken wijkteam (thuiszorg). Vanuit het team werk je voor een groep klanten die je allemaal persoonlijk kent.

Wij zoeken een collega voor de flexibele schil rondom het basisteam in de wijkzorg. Als flexwerker ben je in dienst van Sensire. Je helpt het team uit de brand, als deze er niet uitkomt met het opvullen van diensten of als een collega uitvalt of vrij wil. Wat wij verwachten is dat je flexibel inzetbaar bent (ook in de vakantieperiodes). Je krijgt bij aanvang een contract voor de duur van een jaar.

Op deze functie is de CAO VVT (Thuiszorg) van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep (FWG) 35.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Miriam Polman, wijkverpleegkundige, telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer] of Manon ten Brink ondersteuner telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire