Optisport Exploitaties BV

Medewerker Facilitair - Oisterwijk

Details van de functie

Logo Wat houdt de functie in?
Jij zorgt dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Jij zorgt ervoor dat het pand schoon blijft, je houdt alles schoon en voert kleine reparatieklusjes uit.

Hoe voer je de functie uit?
Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid zorg jij voor onze accommodatie. Als Medewerker facilitair volg je ons schoonmaakplan en de hygiŽne richtlijnen zodat jij schoon en veilig kan werken. Door jouw alertheid meld je onregelmatigheden en draag jij bij aan een optimale gastbeleving. Verder ben je handig en ondersteun je waar nodig. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?
Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en BelgiŽ, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Samen zorgen wij voor een schone omgeving, hebben wij de wil om kansen te benutten en begroeten wij iedere gast met een glimlach. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze gasten Optisport opnieuw bezoeken.


Stuur je cv en sollicitatie naar [stuur een e-mail] met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2019134. Je kunt ook bellen of een WhatsApp sturen aan Bas Nijnens, Locatiemanager, om nog meer te weten te komen over de functie en Optisport via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Optisport Exploitaties BV