NHA thuis-studies

Vacature conversie specialist

 • Vacature
HBO
 • Limburg
 • Zeeland
 • Noord-Brabant
 • Gelderland
 • Utrecht
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Drenthe
 • Groningen
 • Friesland
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
Panningen
28 februari 2020

Details van de functie

Logo Conversie specialistNHA biedt opleidingen via afstandsonderwijs waaronder (korte) beroepsopleidingen, eigen zaak opleidingen, taalcursussen, hobbycursussen en voortgezet onderwijs. We maken leren voor iedereen betaalbaar en bereikbaar: flexibel onderwijs waarmee je elke dag kunt starten, van thuis uit maar met een persoonlijke begeleiding via onze eigen digitale leeromgeving. Dat is het moderne leren van de toekomst! Met jaarlijks tienduizenden nieuwe studenten zijn we één van de grootste particuliere opleiders van Nederland en België. De afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de gedegen cursussen en opleidingen van NHA. NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de missie van NHA.

Bij NHA staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Enerzijds krijgen er we energie van als we mensen kunnen helpen zichzelf te ontwikkelen. Anderzijds zijn we als organisatie ook zelf steeds in ontwikkeling. Zo worden bijvoorbeeld maandelijks nieuwe opleidingen gelanceerd en worden onze interne processen ook continu doorontwikkeld voor een optimale organisatie. Ons E-commerceplatform krijgt zelfs bijna wekelijks updates.

Ter uitbreiding van onze afdeling Online Marketing zijn wij nu op zoek naar een Conversie specialist
Nieuwe NHA-studenten worden landelijk geworven via een uitgebreid pakket aan online en offline marketingkanalen met het doel kwalitatieve traffic te genereren naar de NHA websites ( www.nha.nl, www.nha.be). Denk aan SEO, SEA, Affiliate Marketing, Databases, E-mailmarketing TV-reclame, advertenties en huis aan huis folders.
Als Conversie specialist ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de algehele conversie middels A/B testen. Je bent up-to-date over de laatste ontwikkelingen en best practices op gebied van conversie optimalisatie. Je analyseert gedragingen op de website. Bedenkt en implementeert testen en draagt hiermee continu bij aan het verhogen van het aantal inschrijvingen. Taken: opstellen en uitwerken doeltreffende optimalisatiestrategie; bedenken en implementeren van A/B testen; mede verantwoordelijk voor het opstellen van het Marketing jaarplan; analyseren van de prestaties van diverse testen en hierop actie ondernemen; opzetten en optimaliseren van testen; analyseren van gedragingen op de website; opzetten van user surveys, klantenpanels en videotracking; onderzoeken en testen van nieuwe mogelijkheden en tools om de resultaten nog verder te verbeteren. Profiel: je hebt minimaal een afgeronde HBO/WO Marketing en Communicatie opleiding; minimaal 2 jaar ervaring als Conversie specialist; goede kennis van Google Analytics en Google Tag Manager; je bent creatief, proactief en flexibel en weet anderen te overtuigen van jouw ideeën; ervaring met A/B testing tools als VWO, Hotjar, Omniconvert of Optimizely; kennis van HTML, CSS en Javascript is een pré. Aanbod: Wij bieden jou een boeiende en uitdagende baan (32 tot 38 uur) vol afwisseling. Je komt te werken in een informele, dynamische organisatie met enthousiaste gedreven collega's. Naast een vergaande zelfstandigheid bieden wij jou een inspirerende werkomgeving in een zeer gezond bedrijf. Een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Interesse? Voldoe je aan onze verwachtingen en heb jij belangstelling voor deze uitdagende baan? E-mail dan je sollicitatiebrief met cv naar NHA Opleidingen, t.a.v. Bart Frencken
Postbus 7006, 5980 AA Panningen.
Of mail: [stuur een e-mail]
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door NHA thuis-studies gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.