NHA thuis-studies

Vacature Content Marketeer Specialisatie: video

 • Vacature
HBO
 • Limburg
 • Zeeland
 • Noord-Brabant
 • Gelderland
 • Utrecht
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Drenthe
 • Groningen
 • Friesland
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
Panningen
20 oktober 2021

Details van de functie

Logo Vacature Content Marketeer Specialisatie: videoJaarlijks kiezen tienduizenden studenten voor een thuisstudie van NHA. Ons aanbod bestaat uit tal van studies en cursussen, variŽrend van eigen-bedrijf-starten tot complete beroepsopleidingen en van hobby- tot taalcursussen. Tevens bieden we voortgezet onderwijs aan. Dit alles in de vorm van afstandsonderwijs. We zijn dan ook ťťn van de grootste particuliere opleiders in Nederland op dit gebied. Al ruim 85 jaar is NHA actief in de markt en we stoppen niet met groeien. We zijn ambitieus en hebben mooie toekomstplannen waar we met een hecht team van collega’s naartoe werken. Een prettige werksfeer en –omgeving vinden we belangrijk, evenals de persoonlijke groei van al onze medewerkers. Wil jij ons komen versterken? Ter uitbreiding van onze marketing afdeling zijn wij op zoek naar een: Content Marketeer Specialisatie: video (32 tot 38u)
Wat houdt je functie in? Jij houdt je bezig met het vergroten van de online zichtbaarheid en bekendheid van NHA. Als Content Marketeer creŽer je brand awareness en uiteindelijk nieuwe inschrijvingen via Video-campagnes en de websites van NHA en BuddyWise, voor zowel Nederland als BelgiŽ. Je produceert prikkelende content zoals video’s, blogs, website content en meer die potentiŽle klanten binnenhaalt ťn over de streep trekt om zich in te schrijven. De programma’s van Adobe Creative Cloud (zoals Photoshop, Indesign, Illustrator, After Effects en Premier Pro) kennen voor jou geen geheimen, en je bent up-to-date over de laatste video-trends en eisen. Je werkt samen met de rest van het marketing team dat bestaat uit diverse specialisten op o.a. het gebied van Affiliates, Databases, SEO, Social Media, Email en Marketing Automation. De taken van de Content Marketeer Specialisatie: video samengevat: Jij gaat je bezig houden met: het opstellen en uitwerken van doeltreffende (video)contentmarketingstrategie; het bedenken en implementeren van winstgevende(video)campagnes; het maken van contentplanning/-kalender; het bedenken en ontwikkelen van invalshoeken en onderwerpen voor (video)content; het verspreiden van deze content op interne en externe kanalen; het monitoren en analyseren van deze verspreidde content; het ontwikkelen en beheren van content op de website(s), in studiegidsen en op Youtube; het analyseren van de prestaties van diverse campagnes en hierop actie ondernemen; het analyseren van concurrenten. Deze karaktereigenschappen beschrijven jou: Je bent creatief ingesteld. Je hebt gevoel voor vormgeving . Je bent representatief en vindt het niet erg om op beeld te verschijnen. Je werkt zelfstandig en hebt een proactieve houding. Je hebt ervaring in het maken en bewerken van video’s. Je spot nieuwe ontwikkelingen en trends in jouw werkveld, en past deze toe. Je weet anderen te overtuigen van je goede ideeŽn. Je hebt kennis van en ervaring met Adobe Creative Cloud zoals Photoshop, Indesign, Illustrator, After Effects en Premier Pro. Wat hebben we jou te bieden? Wanneer je gaat werken als Content Marketeer bij NHA, dan krijg je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf. Je hebt doorgroeimogelijkheden en je gaat werken met een leuke en ambitieuze groep collega’s. Ook bieden we je het volgende: Een aantrekkelijk salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uitstekende pensioenregeling. Mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen (bezoeken van seminars, vakbeurzen etc.). Jaarlijks gratis NHA opleidingen. Gezellige personeelsfeesten ťn afdelingsuitjes. Leuke initiatieven en activiteiten door het jaar heen, georganiseerd door onze activiteitencommissie. GeÔnteresseerd in de functie van Content Marketeer? Ben jij de Content Marketeer die wij zoeken? Sta jij open voor deze functie en wil je je graag bij het NHA team voegen? E-mail dan je sollicitatiebrief met cv naar: [stuur een e-mail] , NHA opleidingen, t.a.v. Bart Frencken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door NHA thuis-studies gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.