Sensire

Ervaren verpleegkundige in het Verpleegkundig team Wijkverpleging

Details van de functie

Logo Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij al onze klanten doen. Een belofte die al onze collega’s inspireert en motiveert. Wil jij jouw kennis en kunde als ervaren verpleegkundige verder ontwikkelen en overbrengen in een geheel nieuw toekomstgericht wijkteam, zodat de ideale werk- en zorgomgeving gecreëerd word? Pak je kans en word als ervaren verpleegkundige onderdeel van het meest unieke team wijkverpleging in de Achterhoek!

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk
Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij jou gegarandeerd 8-uursdiensten (inclusief bereikbaarheidsdiensten en tijd voor overleg en scholing) volgens een rooster met een vier wekelijkse cyclus. Je werkt 32 tot 36 uur per week.
De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2338,- / €3153,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Daarnaast krijg je van ons een smartphone en iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Mireille Poppen, wijkverpleegkundige via [stuur een e-mail].

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige wil jij het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid: inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van care- complex (verpleegtechnisch handelen) en case-complex (achtergrond/situatie). Samen met (ervaren) collega’s richt jij je op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant net als doel dat de klant, ook in de toekomst kan leven zoals hij dat wil. Daarnaast ben je bezig met de wijkverpleging van de toekomst in een team waar (pionieren met) innovatie en digitalisering een belangrijke plaats innemen.

De balans tussen kwalitatief de best passende zorg leveren en een inspirerende werkomgeving zoeken we samen. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op basis van jouw persoonlijke behoeften en (ontwikkel)wensen. De meest ideale werkomgeving voor jou creëer je samen met jouw collega’s: ‘Werken zoals jij wilt’!

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met diversiteit in zorgvragen en complexe klantsituaties. Een functie waarin zelfstandigheid, vrijheid en multidisciplinair werken centraal staan. Je krijgt de ruimte om mee te denken en te werken in het toekomstgericht zorg verlenen. Jij bent vraagbaak en coach voor onze jongere zorgprofessionals zodat zij de ruimte krijgen om te leren en zich kunnen ontplooien op vlakken waar ze zich in willen ontwikkelen.

Thuiszorg

Wie ben jij?
Met veel enthousiasme wil jij de jongere collega’s de fijne kneepjes van de wijkverpleging bijbrengen én sta je open om wederzijds van elkaar te leren. Het bekwaam maken van de collega’s voor verschillende handelingen, (wederzijds) coachen op houding en vakinhoud zijn onderdeel hiervan. Verder ben je geïnteresseerd in innovatie, denk je graag mee over vraagstukken en werk je oplossingsgericht. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden om op positieve wijze jouw collega’s te coachen en begeleiden.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 én minimaal 5 jaar ervaring als verpleegkundige;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire