Sensire

Verpleegkundige in het Verpleegkundig team Wijkverpleging

Details van de functie

Logo Leven zoals u wilt. Dat is de belofte die wij al onze klanten doen. Een belofte die al onze collega’s inspireert en motiveert. Wil jij jouw talenten als beginnend verpleegkundige ontwikkelen in een geheel nieuw toekomstgericht wijkteam, zodat de ideale werk- en zorgomgeving gecreŽerd wordt? Grijp je kans en word als beginnend verpleegkundige onderdeel van het meest unieke team wijkverpleging in de Achterhoek!

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk
Een goede balans tussen werk en privť vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij jou gegarandeerd 8-uursdiensten (inclusief bereikbaarheidsdiensten en tijd voor overleg en scholing) volgens een rooster met een vier wekelijkse cyclus. Je werkt 32 tot 36 uur per week.
De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2338,- / €3153,-, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Daarnaast krijg je van ons een smartphone en iPad in bruikleen, die je ook privť mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Mireille Poppen via [stuur een e-mail].

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige wil jij het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid: inventariseren van zorgbehoefte, coŲrdineren van de zorgverlening en uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van care- complex (verpleegtechnisch handelen) en case-complex (achtergrond/situatie). In het nieuwe Verpleegkundige team Wijkverpleging bieden wij jou deze mogelijkheid! Samen met (ervaren) collega’s richt jij je op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst kan leven zoals hij dat wil. Daarnaast ben je bezig met de wijkverpleging van de toekomst in een team waar (pionieren met) innovatie en digitalisering een belangrijke plaats innemen.

De balans tussen kwalitatief de best passende zorg leveren en een inspirerende werkomgeving zoeken we samen. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op basis van jouw persoonlijke behoeften en (ontwikkel)wensen. De meest ideale werkomgeving voor jou creŽer je samen met jouw collega’s: ‘Werken zoals jij wilt’!

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met diversiteit in zorgvragen en complexe klantsituaties. Een functie waarin zelfstandigheid, vrijheid en multidisciplinair werken centraal staan. Je kan je ontplooien in een gemengd team en je krijgt de ruimte om te leren van ervaren collega’s. Er is voldoende tijd voor de klant, waardoor je hem of haar persoonlijke aandacht kan geven. Je krijgt de mogelijkheid door te kunnen groeien of je te specialiseren, op maat. Als laatste, en niet geheel onbelangrijk, bieden wij jou minimaal 32 uur per week met 8-uur diensten. Tijd om je te ontwikkelen tot een sterke generalistische verpleegkundige valt hier onder.

Thuiszorg

Wie ben jij?
Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Hiervoor beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder werk je nauwkeurig, ben je van nature geduldig en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Met deze competenties maak jij het verschil voor onze klanten.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je hebt maximaal 3 jaar ervaring als verpleegkundige;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire