Optisport Exploitaties BV

Medewerker Schoonmaak – Den Hoorn

Details van de functie

Logo Wat houdt de functie in?
Doordat jij blij wordt van frisse en toegankelijke ruimtes binnen Zalencentrum De Hoornbloem zorg jij ervoor dat onze ruimtes veilig en schoon zijn voor onze gasten en je collega’s. Wanneer je veel uren wil maken is het mogelijk om extra op onze andere locaties in de buurt te werken.

Hoe voer je de functie uit?
Tussen de feesten en partijen in onze zalen maak jij de ruimtes van onze accommodatie schoon. Als Medewerker Schoonmaak volg je ons schoonmaakplan en de hygiŽne richtlijnen zodat jij schoon en veilig kan werken. Door jouw alertheid meld je onregelmatigheden en draag jij bij aan een optimale gastbeleving. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?
Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en BelgiŽ, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 5 collega’s van verschillende afdelingen. Samen zorgen wij voor een schone omgeving, hebben wij de wil om kansen te benutten en begroeten wij iedere gast met een glimlach. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze gasten Optisport opnieuw bezoeken.


Stuur je cv en sollicitatie naar [stuur een e-mail] met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2019272. Je kunt ook bellen met Roland van Velzen, Locatie Manager, om nog meer te weten te komen over de functie en Optisport via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Optisport Exploitaties BV