Hellebrekers

Junior Technisch - Magazijn medewerker

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
 • BBL-plek
MBO
 • Gelderland
Nunspeet, Harderwijk
11 september 2019
1 november 2019

Details van de functie

Met twee rechterhanden en je algemene technische kennis draag jij je steentje bij aan het succes van Hellebrekers. Als Junior Technisch - Magazijn medewerker bij Hellebrekers ben jij die belangrijke schakel voor onze collega's in de buitendienst.

Wij – Hellebrekers – staan elke dag weer voor grote technische uitdagingen in de water- en leisuretechniek en industriële automatisering. Zo houden wij ons bezig met het realiseren van (gemeentelijke) zwembaden en sportcomplexen, maar ook met bijvoorbeeld het stroomlijnen van productieprocessen in fabrieken. Hellebrekers telt meer dan 200 medewerkers waarvan een groot deel dagelijks op locatie bij opdrachtgevers aan het werk is. In deze veelzijdige functie ben jij een belangrijke schakel voor de collega’s van de buitendienst. Wil jij een steentje bijdragen aan het succes van Hellebrekers en hou jij van veel afwisseling in jouw werk? Solliciteer dan naar deze veelzijdige rol van Technisch - Magazijn medewerker.

Wat ga jij doen?
Als Technisch - Magazijn medewerker vervul jij een belangrijke rol in de organisatie. Jij zorgt namelijk voor de continuďteit van de bedrijfsvoering van onze organisatie doordat collega’s altijd beschikken over de juiste en gekeurde materialen en gereedschappen. Je zal vooral veel tijd besteden in ons magazijn en in de werkplaats.

Je vervangt, bij afwezigheid, onze collega in het magazijn. De magazijnwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
 • Het in ontvangst nemen en inboeken van goederen;
 • Het klaarzetten en uitgeven van materialen.

Daarnaast zal je een groot gedeelte van je tijd doorbrengen In de werkplaats. Hier houd jij je onder andere bezig met:
 • Het uitgeven van groot gereedschap en het bijhouden van de uitgegeven gereedschappen;
 • Het jaarlijks keuren van gereedschappen samen met collega’s;
 • Je zorgt ervoor dat arbeidsmiddelen, zoals steigers, trappen en ladders gecontroleerd worden op schade en je controleert of ze nog goed bruikbaar zijn.

Daarbij zet jij je in voor diverse andere klussen die in de werkplaats kunnen voorkomen zoals het monteren van prefabricaten. Op momenten dat je niet in het magazijn of in de werkplaats aan de slag bent ondersteun je onze monteurs op verschillende locaties. Kortom een veelzijdige (leer)baan waar je zowel in het magazijn, de werkplaats en op locatie op onze projecten komt te werken.

Waar ga jij werken?
Je maakt deel uit van een team dat bestaat uit een Leidinggevende Materieel en Materiaal, Medewerker Magazijn en Medewerker Werkplaats. Er heerst een cultuur waarin we als collega’s voor elkaar klaarstaan. Nuchter, no-nonsens en eerlijkheid zijn woorden die Hellebrekers als organisatie goed omschrijven.

Wie ben jij?
Jij bent dé Technisch - Magazijn medewerker met 2 rechterhanden. Je weet veel van gereedschappen en ook heb je algemene technische kennis. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding op MBO niveau in de richting van logistiek, facilitaire zaken of in een technische richting gevolgd of volgt deze nog en gaat nog een dag in de week naar school. Je kunt inspelen op ad hoc werkzaamheden en je weet goed het overzicht te bewaren in de hectiek. In deze functie heb jij veel contact met collega’s van de hele organisatie. Het is belangrijk dat jij goed kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Met jouw flexibele instelling ben je een goede aanvulling op het team. Verder heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb jij de potentie en ambitie om op de lange termijn door te groeien naar een leidinggevende positie.

Idealiter woon je in Nunspeet of binnen een straal van 20 kilometer om Nunspeet heen.

Wat heeft Hellebrekers te bieden?
Wij bieden je een afwisselende baan voor 32-40 uur per week in een prettige, collegiale werkomgeving. Natuurlijk bieden wij je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 13 extra atv-dagen bovenop de verplichte vrije dagen. Daarbij bieden we jou een vast dienst verband bij goed functioneren en de mogelijkheid om je binnen je functie te ontwikkelen. Daarbij zullen we jou uitstekend begeleiden.

Interesse?
Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Joyce Bosveld, Adviseur Talent Acquisition, via [klik hier voor het telefoonnummer] of solliciteer direct via: www.hellebrekers.nl/
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Joyce Bosveld
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Hellebrekers gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.