RCN Vakantieparken

RCN is op zoek naar nieuwe parkmanagers

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Een verblijf bij RCN Vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeer- en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat wij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren. Wanneer onze gasten bij ons vakantie vieren, zorgen zij niet alleen voor hun eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Onze christelijke oorsprong vertalen wij in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van onze vakantieparken. Delen van vakantieplezier. Delen van gastvrijheid. En dus ook het delen van onze winst. Daarmee dragen we met z?n allen een steentje bij aan een maatschappij waarin iedereen kan genieten van rust, ruimte en natuur. RCN: Goed voor elkaar!

Jouw functie
Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering naar bezettingsgraad, overall parkkosten, inzet van personeel, relatiebeheer met lokale- en provinciale overheid, kwaliteit van dienstverlening en een optimale gastbeleving.

Wat ga je doen?
De functie van parkmanager is zeer divers en grofweg samen te vatten in:

Dagelijkse leiding
Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij de hoofden van de afdelingen Ontvangst & Veiligheid, Technische dienst & Groenvoorzieningen en Horeca & Recreatie aan. Je stuurt op een optimale bezettingsgraad, bewaakt de begroting en je hebt aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je weet het personeel te motiveren en inspireren in het behalen van de door jou uitgezette koers.
Op de landelijke parkmanagers-, commissievergaderingen en bijeenkomsten van het servicekantoor is er volop mogelijkheid om kennis en ervaringen met collega?s uit te wisselen. Van elkaar leren is hier de agenda.

Optimale dienstverlening
Jij bent de ambassadeur van het park en dat straal je uit richting onze gasten. Je gaat voor een optimale dienstverlening en onderneemt actie op de wensen en feedback van onze gasten. Een unieke vakantiebeleving is jouw streven maar de veiligheid, rust en orde heeft ook jouw aandacht.

Onderhouden netwerk
Je kent het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, provincie en bedrijfsleven. Je kent de ontwikkelingen in de regio en betrekt lokale maatschappelijke initiatieven. Je werkt actief samen met de lokale aanbieders op het park.

Bezorgt dit bij jou een glimlach op het gezicht en kijk je er naar uit om met jouw ondernemerschap, leidinggevende skills en servicegerichtheid onderdeel te zijn van RCN? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij?
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Het verhaal van RCN is jou op het lijf geschreven: je kunt je identificeren met onze kernwaarden, onze christelijke DNA en straalt deze actief uit.
 • Minimaal 5 jaar managementervaring in het bedrijfsleven of in de hospitality / recreatie.
 • Naast de Nederlandse taal schakel je ook snel over in het Engels en Duits. Toch nog niet helemaal? Dan is het voor jou geen probleem om deze taal snel eigen te maken.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Organisatorisch sterk met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel daarentegen wel.
 • Vakantie bieden zoals je zelf een vakantie zou willen beleven: servicegerichtheid is een begrip waar jij elke dag mee opstaat.
 • Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.
 • Je pakt graag je verhuisdozen in om te komen wonen in de prachtige villa die we je bieden op ons mooie park.
 • Je draait mee in de telefoondiensten.
 • Het hebben van een VOG is een vereiste.


Wat bieden wij jou?
 • Goed voor elkaar! Werken in een organisatie waarin je er écht toe doet door het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
 • Werken en wonen op een van de mooiste plekken in Nederland. Al onze parken liggen op unieke locaties.
 • De ruimte om jouw ondernemerschap toe te passen en uiteraard volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • Onderdeel van een enthousiast en hecht team.
 • Een marktconform salaris binnen de branche.
Het maken van een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.