Optisport Exploitaties BV

Medewerker Schoonmaak en Facilitair – Amsterdam Zuid-Oost

Details van de functie

Logo Wat houdt de functie in?
Doordat jij blij wordt van frisse en toegankelijke ruimtes binnen Bijlmer Sportcentrum maar ook passie hebt voor werken in het zwembad zorg jij ervoor dat onze ruimtes veilig en schoon zijn voor onze gasten en je collega’s.

Hoe voer je de functie uit?
Jij bent een echte allrounder. Doordat jij flexibel bent kun jij overal binnen de locatie aan het werk. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid maak jij de ruimtes van onze accommodatie schoon. Je volgt ons schoonmaakplan en de hygiŽne richtlijnen zodat jij schoon en veilig kan werken en je voert ook kleine reparaties in en om het pand uit. Daarnaast krijg jij de kans om een zwemtest te den waardoor jij alert langs het water kan staan om toezicht te houden. Doordat jij dit goed doet zorg je ervoor dat onze gasten zich veilig voelen in het sportcentrum. Omdat je in een omgeving met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Hoe ziet jouw team eruit?
Je hebt 2.300 collega’s door heel Nederland en BelgiŽ, in de diverse sport- en leisurecentra, zoals zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en indoor kinderspeelparadijzen. Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 60 collega’s van verschillende afdelingen. Samen zorgen wij voor een schone omgeving, hebben wij de wil om kansen te benutten en begroeten wij iedere gast met een glimlach. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze gasten Optisport opnieuw bezoeken.


Stuur je cv en sollicitatie naar [stuur een e-mail] met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2019287. Je kunt ook bellen met Robin van der Putten, Locatie Manager, om nog meer te weten te komen over de functie en Optisport via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Optisport Exploitaties BV