RCN Vakantieparken

Terrein medewerker

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
In een afwisselende omgeving met prachtige natuur en warm klimaat in de regio Côte d?Azur ligt RCN Domaine de la Noguière. De camping in Le Muy biedt de romantische sfeer van de Provence, met pittoreske vissersdorpjes, wijngaarden en een spectaculair uitzicht op de berg Rocher de Roquebrune. Daarnaast zorgen mondaine steden als Cannes, Nice en Monaco voor leuke culturele uitstapjes.

Jouw functie
De campings van RCN Frankrijk liggen allemaal in schitterende omgeving en hebben de gasten, zowel volwassenen als kinderen, veel te bieden. Iedere camping ligt in een andere regio met een ander klimaat. Daarom is iedere camping ook anders aangelegd en is de flora en fauna heel divers. Ook de bouwstijlen en type accommodaties verschillen van camping tot camping. Als terreinmedewerker help je met het onderhoud van het terrein en de gebouwen, zodat alles er picobello uit ziet en ook blijft zien.

Wat ga je doen?
Wij zoeken een medewerker die zin heeft in een buitenlands avontuur en die nieuwsgierig is naar de flora en fauna van Frankrijk. Afhankelijk van het moment in het seizoen, help je mee met het kappen en verplanten van bomen, voer je snoeiwerkzaamheden uit en zorg je er voor dat de kampeerplekken strak gemaaid zijn. Afhankelijk van je achtergrond help je ook met andere terreinwerkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het operationeel houden van gebouwen en verhuureenheden zoals stacaravans. Je voert onderhoudswerkzaamheden aan de installaties (elektra en water) en helpt bij het op orde houden van de inventaris. Alles wat je doet, doe je met respect voor de natuur en voor onze gast.

Wat vragen wij?
Je ben in bezit van een MBO diploma in de sector groen-onderhoud of techniek. Daarnaats ben je een enthousiaste teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Is de nood hoog, dan kan jij met jouw kennis EHBO-handelingen verrichten.

Wat bieden wij jou?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.