Sensire

Verzorgende de Bundeling - Ruurlo

Details van de functie

Logo Ben jij verzorgende en wil je op onze woonzorglocatie in Ruurlo op de Bundeling werken? Maak dan snel jouw interesse kenbaar, onze collega’s en bewoners staan te trappelen om kennis met je te maken.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk
Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team, een team op dezelfde locatie of een andere locatie. Ga je liever voor de combinatie somatiek en PG? Ook dat kan! Kortom: vast én flexibel werken op de momenten zoals jij graag wil.

De functie Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 (€1838,- / €2668,-, excl vakantiegeld en eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Cindy Geurkink [klik hier voor het telefoonnummer] Team Regisseur cluster Bundeling/Garven/Bloesem.

Wat ga je doen als Verzorgende?
Als Verzorgende draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

De Bundeling is gesitueerd midden in het centrum van Ruurlo, letterlijk en figuurlijk. Onze bewoners komen uit de directe omgeving en het dorp voel zich echt verbonden met dit huis. Voor vele bewoners is het zitje bij de hoofdingang het favoriete plekje.
De bewoners zijn vrij om de keuze te maken om te eten, koffie te drinken of televisie te kijken in de gezamenlijke ruimte of op hun eigen kamer. De dag wordt bepaald door de dagelijkse activiteiten. Opstaan, persoonlijke verzorging, de krant lezen en naar bed gaan, de tijdstippen worden grotendeels door de bewoners zelf bepaald.
Iedere bewoner heeft een eigen kamer. Deze mag ingericht worden met persoonlijke spullen en wat klein meubilair. De kamers hebben een eigen douche met toilet en een eigen kookruimte en zijn voorzien van een oproepsysteem, zodat de bewoners jou en de collega’s op ieder gewenst moment kunnen oproepen.
Naast wonen bij De Bundeling is er ook de mogelijkheid voor dag verzorging. Met het team neem je 1 of meerdere dagen per week de (ver)zorgende taken over van bijvoorbeeld de betrokken mantelzorgers. De dag verzorging biedt de mensen sociale contacten met leeftijdsgenoten, door samen te eten, deel te nemen aan activiteiten en samen eten.

Wonen met Zorg

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de bewoners daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal.
Regelmatig organiseren wij spiegelgesprekken met familie en naasten. Zij geven tips en aandachtspunten aan, (kritische) aandachtspunten weet jij positief op te pakken en om te buigen naar kansen. Je (h)erkent zwakke punten en bent bereid je hierin te laten begeleiden of bijscholen. Individueel of in teamverband.
Omdat je soms alleen op de afdeling staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet. Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou gen probleem, dat hoort er immers bij!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:

  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 of MMZ niveau 4 en je beschikt over Verzorgende IG / MMZ 4 werk- en denkniveau;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire